Glädje behöver vi alla

Happymakers är små handgjorda glädjespridare. De tillverkas av ett konstnärskollektiv i Thailand och alla är unika på sitt sätt. Det går aldrig att hitta två Happymakers som är exakt likadana.

Att bära en Happymaker är ett sätt att sprida glädje i tillvaron. Ha den själv eller ge bort den till någon du tycker behöver den. Jag har två här hemma men ska ge bort den ena till en bloggläsare som heter Sara K, hon har det tufft och behöver en liten glädjespridare. Den andra lottar jag nu ut här på bloggen till er mina fina läsare. Man behöver bara till på dom små rackarna så får man ett leende på läpparna.

Häng den i vagnen, sätt den på nyckelknippan, eller i backspegeln. Det finns nog massa olika ställen man kan ha denna lilla krabat.

Det jag vill att ni gör är att skriva ert namn, ålder, stad, vem som ska få den och varför just du ska vinna denna lilla Happymaker från
Voodolls.se


Tävlingen avslutas måndag den 20/2


NI KAN ÄVEN KLICKA PÅ FILUREN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN PÅ MIN ORDINARIE BLOGG



Etiketter:

6 kommentarer

  1. Annalena Georgsson

    Hej.
    Jag heter Annalena Georgsson och bor utanför Umeå. Jag skulle vilja vinna den söta Happy Makern till min fina dotter Hanna snart 16 år som för tre veckor sedan opererade sin rygg på NUS i Umeå. hon har stellagt stora delar av sin rygg med 23 skruvar och två långa stag. Det har varit några kämpigt veckor och vi vet att hon har lång tid med mycket träning kvar framför sig och kanske skulle en liten Happy Maker ge henne ett extra leende och lite extra energi framöver.
    Med vänlig hälsning, Annalena

  2. Cassandra

    Hej!

    Cassandra heter jag, 22 år gammal och kommer från malmö.
    Vill gärna vara med i din tävling, och om jag vann så hade jag gett Happymakern till min syster då hon har det jobbigt just nu. Ensamstående mor som pluggar är aldrig lätt.
    En liten Happymaker skulle säkerligen göra henne på bättre humör! 🙂

    Kram Cassandra

  3. Gunnel Forsberg

    Hej och hå!
    Vi vill gärna vara med i tävlingen. Nu har vi haft så mycket elände och sjukdom ett tag så vi skulle behöva en liten glädjespridare på någon av alla de nyckelknippor som vi går runt och släpar på. En liten sorkpests och flunsbekämpare helt enkelt. Jag som skriver är Gunnel 52 år Sandvikens Fjällgård i Arjeplog kommun. Passar på att önska dig en fin vår och att du får må bra och vara lycklig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.