Tjejkväll

Älskade Elin och Nina

Jag gjorde riktigt smarriga drinkar

Nina hade med sig viol/lakrisfudge

Macrones med smak av passion och choklad, MUMMA!!!


Mint/chokladbrownies

Rockyroadbrownies

God frukt

Fick en burk sirap med smak av saltlakris av Nina som hon köpt på Duå. Jag tog två tsk av sirapen och blanda ner i hallonspriten jag hade kvar, sen skaka jag om ordentligt och in i frysen. Jag kan lova att det blev otroligt goda shots av detta och jag tror det här blir nya favoriten.

Jag hade stövlar med klack på mig för första gången sen jag bröt ryggen!

190 cm Lotta var och gjorde stan 🙂

Fina Nina

Min smarriga middag


Vi har haft en riktigt trevlig kväll och det var tre förväntansfulla tjejer som skulle ut. Men ganska snabbt kände vi att en lugn kväll var mer vår melodi för denna kväll. Vi for på Allstar och käkade och Elin fick grus i sin sallad, inte bra!!! Fy skäms! När hon nämde det sa servitrisen att hon inte heller tycker sånt är trevligt och att hon skulle hälsa det till kocken, dåligt även det tycker jag. Dom ska väl erbjuda ny mat eller billigare pris på rätten för henne!?!?


Efter vi ätit klart (22:00) kände vi oss rätt nöjd så vi betala och åkte hem. Elin körde hem jag och Nina och fortsatte sen hem till sig. Jag och Nina har suttit och surrat om allt möjligt men för en stund sen så gick hon hem, vi var båda väldans trött. Vette tusan om vi håller på bli för gammal för utesvängen eller om man helt enkelt inte tycker det är lika kul. Att det är nog så trevligt att sitta hemma i lugnets vrå och surra!?!? Men men nu ska jag bädda ner mig och kolla på tv en stund. Känns skönt att slippa vara trött och bakis imorrn när jag har tvättid. Ha det bäst mina fina vänner, släktingar, bekanata och andra läsare.


Etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.