Mike Tyson vs Lotta

Igår skrev jag ju om min låsning jag fått och hur det känns som att Mike Tyson slår på allt va han har, här kommer dagens update på hur det är. Han slår fortfarande men inte lika mycket som igår, nu slår han bara var tionde minut. Han har slutat dra på sina raka högrar på baksidan av mina revben, nu sopar han på med full styrka över revbenen strax under mitt högra bröst istället. I vissa vridningar och lägen hugger det så hemskt att jag helt tappar andan, eller tappar och tappar. Jag håller andan när jag får ett hugg/kramp för det gör mindre ont då, det är dock lite jobbigt när krampen sitter i länge.

När jag får dessa krampar som dom gånger jag vart på akuten och blivit inlagd och då jag föll baklänges i början av sommarn så minns jag mest att dom runt om mig påminner mig att andas. Jag kan hålla andan tills jag blir alldels blå och nästan tuppar av men smärtan som kommer när jag andas är värre. Det är nästan så dom som är med mig vill klappa till mig på kinden när dom med hård ton säger – LOTTA DU MÅSTE ANDAS NU!!!!!

Hur som helst så hoppas jag att jag slipper gå åtta ronder med Mike, jag är inne på tredje nu och jag hoppas jag vinner matchen snart och slipper åka ut på en knock out.

VS


Etiketter:

4 kommentarer

  1. Mare

    Hej!

    Har du kort på IKSU tycker jag du ska testa att gå på mjuk yoga. Blir mer som en skön stretch, och mycket fokus på andning som kan vara bra att tänka på när man har för ont. Framförallt så pratar ledaren mycket om hur olika övningar påverkar olika delar av kroppen vid smärta och stelhet. Små små låsningar (som iofs inte beror på skador utan mer för mycket annan träning och dålig stretch) kan jag numer andas bort ibland. Kanske kan vara värt ett besök? Om inte annat så blir man ofta väldigt avslappnad.

  2. Mr.

    Hej.

    Har tjuvkikat in i din blogg nu ett tag och jag tycker att du är jättesöt 🙂 . Dessutom verkar du fixa gudomligt käk 🙂
    Kram på dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.