Jobbig start på veckan

Jag kände redan på morgon när jag skulle göra mig i ordning att jag var trögstartad. Jag brukar alltid vara stel på morgonen men när jag väl klivit upp och kommit igång så går det bra men den här stelheten bet sig kvar. Jag kände hur jag började luta åt vänster mer och mer och huggen började komma, en låsning på G tro?

Strax före fikat gick jag till Nabben och bad henne köra E.T på mig, det är en massagegrej som ser ut som E.T och det finns en i varje grupp/avdelning. Det kändes skönt för stunden men när jag var på väg tillbaka till min arbetsplats så kom smärtan tillbaka som ett brev på posten. Varje rörelse jag gjorde smärtade men jag bet ihop och gjorde klart dagen.

Jag gick hem och bytte om och sen kom Eln och hämtade mig, vi styrde kosan mot Simhallen. Jag tänkte att träning kanske låser upp låsningen som nu var ett faktum. Det må bära eller brista och det skulle antingen hjälpa mig eller stjälpa mig och ni kan ju gissa hur det gick. Jag ligger nu däckad i sängen på spikmattan och ska snart försöka ta mig upp och koppla på strömmen, jag hoppas dem kan mjuka upp mina spända muskler. Well well wish me luck och håll tummarna för att det släpper.


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.