Slö, slapp & likgiltig

Ja idag är har ni här en väldans spak Lotta som skriver. Jag har känt mig loj ett tag nu och jag vet fortfarande inte om jag håller på dra på mig nån rejäl förkylning eller om verkligheten har kommit ikapp mig och kroppen börjar säga ifrån. Jag hoppas på att det är en ordentlig förkylning och att den bryter ut snart för då går det ju över. Men jag tror att det är kroppen som spelar mig ett spratt. Direkt efter semestern började jag ju jobba 75% och dagen blir ännu längre i detta steg eftersom en lunch ska in oxå, så den blir tre timmar längre istället för två som är den vanliga ökningen.

Att få igång jobbet, träningen, behandlingen och livet på en och samma gång känns i kroppen. Jag har fått tillbaka "knäppen" i ryggen när jag lägger mig på kvällarna. När jag lagt mig och legat en stund så smäller det till i ryggen, det är som att en kota har hakat upp sig och sen släpper. Det låter så högt att den som sover bredvid mig hoppar upp och reagerar och frågar om det var en planka i sängen som knäcktes. Det är inte skönt kan jag lova och som tur är smäller det bara en gång/kväll.

Jag har även fått tillbaka det kalla "vattenfallet" som rinner längs med ryggen när det blivit lite för mycket. Jag har betydligt ondare nu än jag hade för ett par månader sen och värken på natten håller mig vaken. Jag hoppas verkligen att denna övergång går över snabbt, jag vill att det ska vända snart. Det blir ju alltid en chock för kroppen när en större förändring händer i min vardag och det tar ett bra tag innan kroppen är van med de nya rutinerna. Jag är oxå trött, hela tiden! Jag sover dåligt och kroppen är fysiskt trött och det smittar av sig på knoppen.

Jag ska försöka varva ner lite och ta hand om mig bättre. Ska inte vara ute och flänga så mycket som jag gjort nu i början innan kroppen kommer ikapp. Vi får väl se hur det går med det, jag är ju som jag är och har svårt att pausa livet när jag äntligen börjat leva det igen.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.