Ångest

Jag vill inte börja jobba på måndag, jag vill fortsätta njuta av den här underbara sommaren. Jag började ju förra sommaren på sjukhuset fullpumpad med morfin i två veckor och sen fick jag lov att bo hemma hos föräldrarna 2 månader för jag klarade mig inte själv. Jag gick med rullator, gick på starka mediciner och behövde hjälp med det mesta. Den semestern blev verkligen inte som jag tänkt mig. Ont dygnet runt och för att ens kunna sitta ute i solen var pappa och bror tvungen att bära ut madrasser och kuddar som vi fick ordna till så jag kunde sitt/ligga behagligt.

Det är nog det som gör att denna semester känns som den bästa nånsin. Jag har varit på en två veckor bilsemester med en av mina bästa vänner Elin och sett mycket av Sverige. Jag har haft besök av en god vän från söder och nu sist blev det en underbar vecka med barnen. Vi har badat och busat i lekparker, sen åkte vi ju iväg med min vän och granne Crille och hans dotter på en minisemester. Tälta två nätter i Junsele, badade, djurparken och avslutade med en tripp på Paradisbadet i Ö-vik.

Natten mot igår hade jag tre flickor som sov över och vid lunch åkte vi och Crille på Busplaneten. Efter det blev det tidigt fredagsmys med ostkrokar och film innan barnen skulle åka hem. Idag har jag mest bara sovit, nu när det är lugnt och tyst här så har jag landat. Nu känner jag oxå av ryggen och längtar efter min sjukgymnast Anders, dock blev nästa veckas tid avbokad så jag får vänta till veckan efter det. Tror jag ska be Nina eller Elin tejpa mig till dess.

Imorrn ska jag oxå föröska vila för jag börjar ju som sagt jobba på måndag och jag ska gå från 0 till 75% det ska bli spännande och se hur det funkar. Kommer nog ha några slitiga veckor framför mig och det är tur jag har roliga saker inbokad som håller humöret uppe. Nu ska jag sluta babbla så ni inte tröttnar på läsa.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.