Underbar tripp

I tisdags vid lunch packa vi bilen full med barn, kläder, tält och massa annat och begav oss ut på vägen. Första stoppet blev Åsele där vi käka och sen for vi till campingen i Junsele. Crille och Maja satte snabbt upp tältet och när det var gjort så åkte vi till en mysig liten sjö och badade.

Igår när vi vakna så fika vi lite innan vi gick till djurparken och där var vi nästan hela dagen. Kollade på djuren, åkte karuseller, käka glass, skratta och bara hade det roligt. Efter djurparken bestämde vi oss för att stanna en natt till så tältet fick stå kvar och vi åkte till sjön och badade ännu mer.

Idag packade vi dock ihop allt och begav oss mot övik, en liten surprise till tjejerna. Gissa om dom blev glad när vi sa att vi skulle på paradisbadet. Där var vi i flera flera timmar och hör och häpna, jag åkte faktiskt forsen och det gick bra med ryggen. Dom större tordes jag inte åka så dom fick Crille ta med barnen dit så stod jag nere i vattnet och tog emot.

Jag har alltså gjort två saker jag aldrig trodde jag skulle fixa igen med min rygg, tälta och busat runt på ett äventyrsbad. Jag har haft en helt underbar minisemester som var helt spontan. Tusen tack Crille för den brillianta idén och för att vi fick följa med. Barnen har haft hur kul som helst och jag kommer må gott på detta länge. Visst har jag haft svårt at sova, varit stel, trött, haft ont för det har varit långa dagar med tre tjejer som sliter, drar, klättrar på en. Det ska badas och busas, leka och stoja men det var det värt.

Tänk att sitta i ett tält på kvällen med tre tjejer som bara vill sitta och kramas och mysa. Glada över allt dom fått göra, glada för att dom är med mig. Maja vann ett hjärta på djurparken där det stod I LOVE YOU som hon ville att jag skulle ha, kan man annat än smälta. Emelee ville att jag skulle sitta utanför deras del av tältet tills hon hade somnat och jag skulle hålla hennes hand och stryka henne på kinden hela tiden, hur kan man tycka det är jobbigt!?!? Tre mysiga flickor som vill ha en puss och kram innan dom ska sova. GLÄDJE är ett ord som summerar trippen bra för det finns tammetusan inget vackrare än ett barn som ler som bara ett barn kan.

Bilen packad och klar

Barnen är redo

Crille och Maja sätter upp tältet

Madrasserna ska blåsas upp och testas

Kvällsbad

Kvällsfika

Tre pigga flickor och en trött Crille


Etiketter:

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Vilken härlig blogg, jag blir glad trots regnet ute. Ta nu en RIKTIGT skön helg och njut! Du har många fina minnen att ta fram under hösten, och kan ju se stora förbättringar trots din onda rygg!! Du är verkligen en kämpe. KRAM till dig och tjejerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.