Tacksamhet

Av , , Bli först att kommentera 8
Nu är det söndag igen och tiden går lika fort som vanligt. Idag har jag inte tänkt ta upp fem punkter som jag brukar göra i vanliga fall, det blir bara en. En STOR och VIKTIG punkt! Barn…… Finns det nått bättre än ungar? Jag har denna dag fått så mycket energi av dessa underbara varelser trots att jag är helt slutkörd. Tänk att jag ska få ha dom tills på fredag, glädjen är enorm. Ett leende från Maja eller Emelee räcker för att värma själen.

Barn är dom ärligaste varelser som finns och när Emelee håller min hand och säger att hon älskar mig så blir jag så rörd att tårarna nästan kommer. Tänk att dessa barn blivit så stora när dom fortfarande är små bäbisar för mig. Dom pratar hela tiden om allt och inget, dom klarar allt själv, dom ser till att jag tar det lugnt. Maja ville att vi skulle springa en bit och då stanna Emelee upp och sa åt sin syster att det skulle vi inte alls göra för det är minsan inte bra för Lottas rygg. 5 år gammal och är så förstående när det kommer till min skada. Jag har sån tur som har dessa fina flickor i mitt liv och Linda (deras mamma) har gjort en fin fint jobb med dom. Tack Linda för att jag får låna dom, det är jag verkligen tacksam för.


Myspys

Av , , Bli först att kommentera 4
Emelee är ju världens mysigaste! Nu har vi suttit och sett film en timme och hon skulle sitta i knä och mysa hela tiden. Sen när vi släckt och jag hade bäddat ner dom så ligger hon och putar med mun och säger att hon vill ha en godnatt puss. Älskade ungar!!

Förberedelser

Av , , Bli först att kommentera 5
Idag har jag storhandlat inför morgondagen, dom ska ju ha mat oxå dom små liven. Jag äter väl middag på sin höjd men barn ska ju ha frulle, lunch, fika, midddag och kvällsfika så det blev en hel del handling och det står saker i mitt kylskåp som aldrig stått där förr.

Nu ska jag ta och förvandla mitt vardagsrum till ett tv-rum/barnrum. Det ska in två flickor och jag har lite planer så det blir myspys med koja och annat. Ska fota lite sen om det blir som jag har tänkt mig, annars får det vara. Imorrn vid 10.00 kommer mina älskade ungar och jag ska få rå om dom till på fredag.


Barnvagn + barnkläder

Av , , Bli först att kommentera 5

Nu har jag fått en barnvagn och en stor resväska med barnkläder och nu saknas bara barn. På söndag kommer äntligen kidsen hit och det ska bli så roligt att ha dom här. Det verkar dessutom som om vi kommer få bra väder och det betyder massa bad. Imorrn ska jag städa och göra i ordning allt innan dom kommer och vila blir det en hel del av. Kommer ta på krafterna att ha en 5-åring och en 9-åring en vecka så all vila är bara bra.

Grillnatta

Av , , Bli först att kommentera 3
Igår var jag hos Elin på grillnatta. Det är hennes familj som ordnar denna kväll och jag tror dom kom fram till att igår var det fjärde gången dom hade den. Deras släkt, vänner och grannar var där och vi bjuds på god drink, snittar, grillat och efterrätt. Sen hade dom ordnat tävlingar och det var verkligen en helt lyckad kväll med trevliga människor.