Jäkla låsning

Helgens middagsbjudning tar nu ut sin rätt. Natten mot idag har jag inte fått sova en enda minut, jag har legat vaken och haft ont. Har fått en låsning i bröstbenet och den sitter så att det gör ont som fasiken när man bara andas. Har försökt få ut den själv idag men det har inte gått. Imorrn ska jag ev på simhallen och där brukar dom kunna släppa när jag sakta rör mig i vattnet. Om inte det funkar så har jag en tid på smärtmottagningen på onsdag. Jag hoppas dock det släpper innan dess, det gör ju ont!!

Det känns verkligen att jag gjort andra saker på jobbet som jag inte är van med och att det var över två veckor sen jag var hos mina nya favoritkillar Anders och David på smärtmottagingen.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Anders

    Ajdå, låter inte kul med låsningar bröstbenet. Måste vara jobbigt att inte kunna andas utan att det gör ont. Var inte rädd för att söka hjälp snarast i stället för att till varje pris vänta till onsdag. Krya på dig!

  2. Birgitta

    Oj vad trist men jag håller tummarna att simningen hjälpt. Lycka till hos smärtkliniken imorgon även om det blir en känslig behandling!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.