Mys i solen + bio

Igår efter jobbet åkte jag ner på stan för ett möte med FK och det gick bra. Sen mötte jag upp Elin på stan och vi åt årets första mjukglass. Sen åkte vi hem till mig och la oss ute i solen på gräsmattan med varsin korsordstidning. Vi hade köpt svenska jordgubbar och körsbär på torget som vi mumsade i oss. Vid middagstid på Madde, Ossian och Tobbe och vi käkade middag tillsammans.

Efter middagen så kastade vi kubb och lite svårt var det när gårdens alla ungar ville vara med men det gick ju det oxå. Vid halv åtta åkte dom och jag gick upp till mig och gjorde mig i ordning för vid åtta så åkte jag och grannen ner på stan och kikade på film, det blev nya piratfilmen. Den var inte lika bra som dom andra men helt okey. Var väl hemma vid halv tolv och då var det bara att gå och lägga sig.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska alldeles strax iväg till Jessica och göra en ifyllning på naglarna. Halv sex ska jag och Elin på utbildning och sen blir det storhandling inför helgen grillfest som jag ska ha. Hoppas ni får er en underbar dag mina vänner. Vi hörs mer ikväll!



Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.