Beach 2011

Av , , Bli först att kommentera 4
Installing Beach-figur 2011. Please wait …
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
System error, please try again next year……..

(Melodi: Den blomstertid nu kommer)

Den baddräktstid nu kommer
när magen är för  stor
Då valkar bara sväller
och celluliter gror
Generande  behåring
lyfts fram i solens ljus

Nej stranden verkar boring
vi  stannar inomhus

De krav som sommar´n ställer
förstör vår  ledighet
Vi sitter där å gnäller
fy fan vad jag e fet
Fast vem vill motionera
när man kan sitta still

Nej låt oss revoltera,
vi tar en  kaka till


Låt oss leva efter mottot: Livet skall INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp. Utan snarare en sladdning in från sidan med chokladkakan i en hand och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten, samtidigt som man skriker:WOOHOO! – vilken jävla åktur!

Dagens middag

Av , , Bli först att kommentera 6
Nu var det länge sen jag la upp ett middagstips så här kommer det. Idag blev det broccoli med lax och en enkel ädelostsås. Såsen är gjort på en burk creme fraiche, en tårtbit gräddädel, lite salt och peppar. Den är så jäkla enkel och så rackarns god. Broccolin har fått skjuda i lite varmt vatten och laxen har stått i ugnen med lite salt och citronpeppar. Bon apetit mina vänner.

Torsdag

Av , , Bli först att kommentera 4
Nu ska jag iväg och käka lunch tillsammans med en vän. Jag tror det blir italiensk buffé, kändes som om det skulle vara gott. Efter lunchen så har jag tre möten som jag ska på och efter mina möten så blir det storhandling. Jag har handlat massa till hemmet på IKEA i helgen men det fattas fortfarande vissa saker. Jag behöver även fylla på kyl och frys så det blir shopping shopping shopping.

Ha en bra dag mina vänner

SOS Internationall

Av , , 2 kommentarer 6
Det finns många saker i min vardag som kan trigga igång alla tråkiga känslor från tiden på sjukhuset i Thailand. Nu på trean visas ett program som heter SOS Internationall och det handlar om deras jobb att ta hem svenskar efter olycka utomlands.

När jag las in på sjukhuset i Phuket så sträckte jag fram det lilla blå kortet från mitt försäkringsbolag. Sjukhuset kontaktade SOS International som sen kontaktade mitt försäkringsbolag Folksam. Jag behövde inte bry mig om nått annat än mig själv för SOS International fixade allt. Dom såg till att fixa så att pappa kom ner snabbt till mig. På måndag fick dom veta vad som hänt, tisdag fixade han provisoriskt pass, ledighet från jobbet och resväskor och på onsdag satt han på planet på väg ner. Dom fixade flyg, hotell och allt som behövdes för att det skulle gå bra. Dom gjorde ett kanonjobb och det var så skönt att slippa tänka på allt pappersarbete när man låg där.

Men hur som helst, nu på trean visar dom en pojke som gjort sig illa på Phi phi island och blev tagen till sjukhuset i Phuket, samma som för mig. Jag känner igen mig när jag ser filmklipp från sjukhuset och nu kommer alla känslor tillbaka. När man får se hans mamma berätta hur det var att ta emot samtalet så tänker jag på min stackars mamma som svarade i telefon helt ovetandes om vad som hänt. Jag ringer helt hysterisk och gråtandes och skriker i telefon att jag brutit ryggen och måste opereras. Jag var så rädd och mamma lika så.

Jag tror det är nyttigt för folk att se hur det funkar om man blir dålig utomlands. Hur viktigt det är med bra försäkringar och vilket otrolig jobb dom gör på SOS International. Nu måste jag sluta skriva och samla mig lite. Det vart jobbigt det här, jag kanske inte ska se detta program.

Annan typ av smärta

Av , , 2 kommentarer 10
Som ni kanske vet så har jag ju börjat med en annan typ av behandling. Jag har nu varit på fyra behandlingar där man använder sig av laser. Jag har oxå berättat att jag inbillar mig att det blir bättre, att det funkar. Inbillar är kanske det rätta ordet för jag vet inte om jag gör det eller om det faktiskt är på väg åt rätt håll.

Det är så svårt att avgöra eftersom jag har bättre och sämre dagar, jag har bättre och sämre perioder. Så smärtan jag får efter en behandling har jag inte kunnat bena ut om jag har ont för att behandlingen har tagit eller om jag är ömmare p.g.a nått jag gjort tidagre på dagen eller om jag har en sämre dag helt enkelt. Jag tror jag måste se det långsiktigt innan jag vet om det funkar eller ej.

Men igår på kvällen så kom jag på mig själv att jag låg och funderade över smärtan som kom då, jag kände inte igen den. Det var en helt ny typ av smärta. Jag blev så glad eftersom jag för första gången kunde känna att det verkligen kom från behandlingen. Kan det vara så att jag har hittat en behandling som fungerar för mig? En behandling som kan underlätta min vardag, ta bort lite av min smärta. Jag hoppas verkligen att det är så. Håll tummarna för mig att det funkar.