Blog Award

Av , , 4 kommentarer 4

 

Jag fick precis en "Blog Award" av Marja som oxå bloggar här på VK

I stället för att få en statyett, ställs det vissa krav på mig i samband med den här utmärkelsen.

Jag ska berätta 5 saker om mig själv, som ni inte redan vet. Sedan ska jag skicka samma Award vidare till 8 andra bloggar, länka till dem och presentera dem.

OK, 5 saker ni inte vet om mig:

1. Jag har jobbat som pizzabagare en gång i tiden. Jag har nog aldrig varit utan jobb sen jag gick i 9:an. Jobbade extra efter skolan och på helger. Bakade pizza, flippade hamburgare, suttit i kassan på både Ica och Konsum.

2. Jag har varit innebandymålvakt i tonåren men fick tyvärr sluta med det efter en knäskada. Innebandy är nått som jag alltid älskat och blev jätteledsen då läkaren sa åt mig att det vara bara att ge sig. I högstadiet kallade dom mig för kryckan då jag ofta hoppade runt med dom p.g.a mitt knä.

3. Min första klubb som jag blev medlem i hette Toby Club och det var en fiskeklubb. Varje månad fick man ett nytt fiskedrag på brevlådan och en tidning. När man är uppvuxen ute i en by så finns det inte så mycket att göra så jag och mina vänner fiskade ofta och mycket.

4. Jag och några vänner var ute en kväll för länge senoch prommenixade när en sur grinig gubbe börja jaga oss. Han hade en bössa med sig och innan vi visste ordet av det så small det. Han hade laddat med grovsalt och jag kan säga som så; DET SVED! Vi sprang rädda hem till en av kompisarnas föräldrar som genast åkte över till gubben. Det var en sjuk gammal man som hade haft problem med ungdomar som hela tiden var och förstörde i hans trädgård och hans hus. Han trodde vi var dom så vi var på fel ställe vid fel tidpunkt. Han bad om ursäkt och förutom lite svidande lår och rumpor så var det ingen fara med oss.

5. Det finns ett träd vid Könsasjön som har ett stort hjärta inristat i det. Det står J ♥ L och det var min första kärlek som gjorde detta. Jag var då 12-13 år tror jag. Det var så fint gjort tycker jag! Om det är nått man kan säga om mig så är det att jag är en obotlig romantiker.

Tidig morgon

Av , , Bli först att kommentera 4
Jag hade ju en kompis hos mig igår som sov över. Han skulle egentligen åka hem igår men nu står ju båtarna stilla (han bor i Vasa) så då blev han tvungen att boka flyg och det gick tidigt idag. 04.30 ringde väckaren och då var det bara att kliva upp. Kunde inte somna om när han åkt men jag bädda ner mig och låg och slappa tills det var dax för mig att gå iväg på jobbet.

Efter jobbet så gjorde jag lite lunch och sen gick jag på en prommis i det underbara vädret som vi har haft idag. När jag kom hem igen så tog jag en kort powernap och vid halv tre kom Elin hit och vi åkte en sväng ut på Strömpilen. Lite shopping och surr piggade snabbt upp mig, men nu är jag riktigt trött. Har bäddat ner mig på spikmattan och glor på tv nu och jag hoppas att det blir en tidig kväll.

Ha en bra dag gott folk!

Äntligen är dom klar

Av , , 2 kommentarer 6
Har via Experts hemsida gjort och beställt hem fotoböcker och idag hämtade jag ut dom. Jag blev så jävla nöjd med dom och det kommer säkerligen bli fler böcker oxå. Jag har gjort en bok med bilder och text om thailandsresan 08 och en från tiden på sjukhuset i Thailand.

För några veckor sen fick jag hem två fotoböcker jag gjort av bilder från resan tillbaka till Thailand med Nina. Det var dom första jag gjorde och då blev det en mindre och billigare variant, men denna gång slog jag på stort. Det blev stora böcker med hårda pärmar och gösses va bra det blev. Åh roligt är det oxå!


Knäckt bygeln

Av , , Bli först att kommentera 5
Nu har jag knäckt min sista bh så idag vart det två nya. Antingen har bygeln gått av på mitten så den nyps eller så kikar bygeln fram genom tyget på sidan eller fram. Ja ni tjejer vet väl vad jag menar? Hur som helst så hitta jag två söta och inte allt för dyra bhar på Lindex. Utbudet för oss med lite större hyllar börjar bli bättre och bättre och det tackar jag gudarna för. I vanliga fall får jag handla på Ingrids och då kostar en bh mellan 400-750:- så när jag hitta dessa för 199:- st så blev jag riktigt nöjd, bra sitter dom oxå.

Hej på er

Av , , Bli först att kommentera 7
Hejsan gott folk! Jag hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag verkligen haft. Det har varit en lugn och skön söndag och imorrn börjar allvaret igen. Nu ligger vi och kikar på Big brother och sen är det dax att sova. Imorrn blir det bättre uppdatering från mig. Men jag ville bara önska er en fin kväll och en bra start på nya veckan.

Ha det bäst, kram kram.

Skallebang

Av , , 2 kommentarer 3
Oj så trött jag är idag! Ska ta coh städa i ordning det sista här hemma för jag får besök sen. Så för mig blir det ingen vila idag och det blir en väldigt tidig morgon imorrn för min gästs flyg går klockan sex på morgonen. Men jag får se om jag hinner blogga mer om gårdagen innan han kommer, om inte så hörs vi imorrn.