Om förfrågan från Veckorevyn

Jag blev tillfrågad i juni tror jag det var om att medverka i Veckorevyn av en jättesöt journalist som heter Caroline Engvall. Har fått förfrågningar från tv och tidningar tidigare men har då tackat nej för det kändes inte bra. Det var mest för att gotta sig i olyckan för att göra bra tv. Det är en annan tidning, ett program från SVT och ett från kanal 5 som kontaktat mig. Men då Caroline hörde av sig och berätta var artikelns syfte var så kände jag att det var nått som jag kunde stå för. Jag skulle dessutom få godkänna det som skulle skrivas innan det kom i tidningen och fick själv välja bilder som skulle vara med.

Artikeln handlar om tre tjejer vars liv har förändrats på bara ett ögonblick. Det är tre olika händelser för tre olika människor. Det är mest unga tjejer som läser denna tidning och dom ville ha med detta för att visa att vardagen kan helt vändas upp och ner men att det går att komma igen och att man kan komma ur det starkare. Under hösten skickades artikeln mellan mig och journalisten för att få den så bra som möjligt med den mängd ord som den fick vara lång. Det är ju som mycket i mitt fall som spelar stor roll i den här händelsen så det var svårta att korta ner den samtidigt som man skulle få med det mesta.

Hösten gick och jag gömde nästan bort det, jag tänkte att det är så långt bort att jag hinner bli nervös senare. Men nu sitter jag här med tidningen i min hand. Måste erkänna att jag var lite nervös om det verkligen skulle vara det vi kom överens om eller om dom skrivit nått helt annat, man vet ju aldrig. Jag vart iaf väldigt nöjd när jag såg den och ett stort tack till Caroline och Veckorevyn som gjorde den så bra som den blev.

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Lotta Engman

    Svar till Lisbet Olofsson (2011-01-06 10:51)
    Åh det gjorde jag ju oxå, artikeln bollades fram och tillbaka. Fick godkänna innan men man vet ju ändå inte hur det blir. Jag är glad att det blev som vi kom överens om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.