Artikeln och skittles

Ja idag på stan var jag ju ute efter Veckorevyn och kolla om jag kunnde hitta mitt favoritgodis. Jag gick på Segaråttan som jag fått tips om och kollade först efter tidningen, dom hade en kvar. När jag betalat den så kom jag på att jag skulle kolla om godiset och just som jag frågade henne fick jag syn på dom, woooohooo vad glad jag blev. Sen gick jag på FK och AF och fixa med lite papper. Rfter det vart det lunch med pappa och bror.

Sen mötte vi upp min andra bror och gick och shoppa. På väg till bilen stanna jag till på tidningsaffärn i Viktoriagallerian för att köpa en till Veckorevyn åt mamma. När jag kom dit och skulle betala så frågade kvinnan i kassan om jag visste om det var nått speciellt med denna veckas nummer. Hon hade haft sån åtgång på tidningen och det var så många som varit inne och sagt att det var en kompis, en bekant, en umetjej som var med. Jag sa att den var speciell för mig för jag var med i den och så sken hon upp. Hon ville jag skulle visa vart den var så skulle hon läsa.

Så nu har jag artikeln som jag är jättenöjd med och sen har jag mitt favoritgodis.


Etiketter:

2 kommentarer

  1. F.d Vasterbottning

    Kul med artikeln! Roligt ocksa att lasa om ditt favorit godis. Vi bor i USA och mina barn ALSKAR Svenskt godis, de ater Skittles bara i nodfall! Din blogg ar bra pa manga satt – Keep it up!

  2. Lotta Engman

    Svar till F.d Vasterbottning (2011-01-06 00:36)
    Oj va skoj att du lämna en kommentar Annelie. Kul att du läser bloggen 🙂 Hoppas ni har det bra :)Kram Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.