Tack snälla ni!

Jag vill bara skicka ut ett stort tack till ni trogna underbara människor som kommenterar min blogg, jag hoppas ni vet hur mycket det betyder för mig. Jag blir så väldans glad och jag får så enormt mycket energi av er. Jag håller på ha hyfsat många läsare nu och det är en liten bråkdel av er som lämnar spår efter er. Jag önskar verkligen att fler av er gjorde det nån gång iaf, dels för att jag gärna vill veta vilka ni är som läser men oxå för att jag blir så jäkla glad av det.

Tusen tack till er som kommenterar, massor av kramar från mig till er.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Anders E

    Hej Lotta

    Jag har själv haft ont i ryggen efter en olycka för många år sedan och vet hur trist det är att inte få vara smärtfri och kunna göra vad man vill utan att ryggen protesterar. Om jag då med några uppmuntrande ord kan få dig att känna dig lite bättre så gör jag det mer än gärna 🙂 PS: Idag är jag nästan 100% OK i ryggen och jag hoppas att det kommer att hända dig oxå, så kämpa på!

  2. annkristin

    Hej Lotta!
    Så synd att du skulle få det så besvärligt igen o förstår att det blir en ond spiral av allting,träna,sova osv. Du har det inte lätt men kämpa på så ska du se att det ändå ska bli bra,vi hoppas på det nya året!
    Ett Gott Nytt 2011! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.