Pissdag

Det har inte gått riktigt som jag velat idag. Jag har varit liggandes mer eller mindre hela dagen, antingen i fåtöljen eller sängen. Har varvat lite sittandes och liggandes, nu ligger jag i fåtöljen och kikar på en film men ska snart bädda ner mig i sängen.

Vet inte riktigt vad som hjälper och vad det är som gör att jag blir sämre. Jag känner hur inflammationen i ryggen blir värre och värre, jag blir bara mer och mer svullen. Åh detta trots att jag äter medicin som ska ta bort inflammationen.

Men men det som inte dödar gör mig ju starkare sägs det och om detta stämmer borde jag kunna möta Magnus Samuelsson eller Pippi Långstrump ganska snart. Eller är det kanske mentalt starkare dom menar? Har oxå fått tag på en tid hos nån läkare jag aldrig mött och det är på måndag. Känns ju tryggare att gå till min ordinarie läkare som varit med från början och vet allt som hänt mig. Måste förbi jobbet och lämna lite papper oxå, åh på tal om jobbet så måste jag logga in mig och fixa tidsrapporten för december månad.

Men men nu börjar filmen igen, ser på tre män och en baby.

Ha det bäst gott folk, kram kram.

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Vad trist att du inte känner någon förbättring, men som du själv säger ”man blir stärkt” och du är ju helt fantastisk på att hitta positiva tillfällen. Hoppas nu att en ny läkare orkar ta till sig hela din historia och ge något BRA så att det nya året blir början på stabil förbättring. Jag håller tummarna och önskar dig en Skön och Trevlig nyårshelg (som man säger efter omständigheterna). Kramar i vintermörkret Birgitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.