Utmaningen dag 7 – Min bästa vän

Jag har haft riktigt tur som har många fina vänner i mitt liv och det är svårt att säga att den ena är bättre än den andra. Alla är bäst på sitt sätt men om jag måste välja en att skriva om just nu så måste det bli Nina. Min egen lilla sockerbagare som har ett eget sätt att lysa upp min vardag. Nina är en tjej som har ett stort hjärta och ett enormt tålamod med mig. Hon är snäll, ödmjuk, ärlig, vacker, stark, förstående, envis, modig, otroligt rolig och en god lyssnare. Nina och jag har känt varandra i tre år nu fast det känns som vi känt varandra hela livet.

Nina har ett sätt att vara och uttrycka sig på som får andra att skratta, hon är så förbaskat rolig utan att hon vet om det. Efter en jäger eller två så blir det bara tokigare och tokigare 😀 Hon är en godhjärtad och snäll person som tar på sig lite väl mycket ibland men hon är smart, driftig och skicklig så det blir bra i slutändan.

Allt hon gör blir bra och då spelar det ingen roll om vi pratar om inredning, vänskap, matlagning, bakning, pyssel, fester. Nina är en fantastisk person och alla som har henne i sitt liv har tur. Jag hoppas att hon är en vän jag kommer ha även när vi sitter 70 år gamla på nån syjunta och skvallrar om allt och alla. Nina lyser som en sol och är det nått man kan lita på är det att hon får en att skratta och må bra. Jag är trygg med Nina och hon är en av få som jag öppnar upp mig för och berättar sånt som jag tycker är väldigt väldigt jobbigt. Du är bäst min vän och jag älskar dig. Längtar som tusan till i helgen, ska bli mys att få umgås med dig.

Jag och Nina på Harrys


I relaxen på jobbet

Pöss pöss min vän

Två bakfulla bästa vänner dagen efter Emmas bröllop

Två vänner i Thailand

Love ya!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.