Hemska dröm

Fy vilken hemsk dröm jag har haft i natt. Jag drömde att jag var chaffis åt min bror och vår kusin, dom skulle ut på "jobb" som killarna kalla det för och jag bara körde. Jag hade fått order om att aldrig titta bakåt i bilen, den var en folkabuss och jag gjorde precis som dom sa. Men en dag så kunde jag inte hålla mig, jag vänder mig om i bilen och där bak sitter dom med varsitt lik inlindat i nå lakan.

Jag får panik och stannar bilen och springer därifrån. Jag springer hem och låser in mig i sovrummet och precis som jag skulle börja styra möblerna för dörren så sparkas den upp och in kommer bror och kusin. Min bror skjuter mig en gång och knivhugger mig 7 gånger. Jag blir liggandes i dörren in till sovrummet och hör hur dom haffsar åt sig saker i köket. Dom kommer ut från köket och står i hallen med varsin famn full med träskedar och trägafflar som dom lägger som en stig på golvet mot ytterdörrn. Dom går ut och fjuttar på träbesticken så det börjar brinna, brandvarnaren går igång mem det är knapp att man hör den.

Dom tittar på mig en sista gång och flinar och sen slänger dom igen dörrn och går. Av vindpusten som blev när dom stängde dörrn släcktes elden och jag lyckades krypa ut i trapphuset. Jag hör hur nån kommer upp för trapporna och jag var rädd att det att det var dom, men då får jag syn på mamma och pappa. Iväg med en väldig fart åkte vi på lassa och där plocka dom ut kulan från mitt vänstra bröst (den var säkert 5-7 cm lång, fortfarande intakt och silverglänsande som aldrig förr)  och sydde ihop såren från knivsticken.

Sen när dom var klar med mig så minna jag att jag gick i en lång korridor, det var en smal gång som jag gick på eftersom jag hade kravallstaket på sidorna åh massa människor stod och hejade på mig. Jag hade på mig underkläder så ärr, stygn och sår syndes. Bakom mig gick en hel hop med poliser och med dom gick min bror och kusin i hand och fotboja. Vi gick och vi gick och tillslut kom vi fram till en stor lokal där det var en fest för en tjej som fyllde år. Denna tjej precis som jag jobbade för sin bror som oxå var på den festen. Alla blev tysta när vi kom in och jag gick fram till tjejen och visade mina skador. Så här går det om man gör som sin bror säger. Din bror och min bror är bästa vänner och han håller på med samma sker som min bror gör. Om du inte hoppar av nu så kommer du se ut som jag inom kort. Tjejen titta på min bror och kusin och sen på sin bror, hon såg att dom kände varandra och förstod då vad han höll på med. Hon vände sig till poliserna och bad dom fängsla henne bror oxå, hon sa att hon kunde bevisa att han oxå var en mördare. Det gjorde dom och sen förde dom bort alla tre.

Efter det så vaknade jag, fy vilken hemsk dröm alltså.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.