Utmaningen dag 6 – Min dag

Idag så började min dag klockan 07.00 klev upp, duschade, käkade frukost och 08.10 gick jag iväg på jobbet. Gjorde det jag skulle men kände att det kanske inte var det bästa för mitt revben och min rygg som den är nu. Men jag gjorde mina timmar och efter elva var jag hemma igen. Satte mig ner och gjorde lite papperjobb som skulle göras och sen vid ett fick jag hämtning.

Maud kom och plocka upp mig och tillsammans for vi på OBS och handla lunch sen till Plantagen för att köpa en blomma till Elin. Vid två åkte vi iväg till henne och där satt vi och surrade länge. Vid sex komm resten av gänget och vi käkade en god och julig middag. Jag har precis kommit hem och nu ligger jag nerbäddad och ser CSI. Pensionärsjävlar väntar och sen ska jag försöka sova. Är helt knäckt efter dagen och jag har sån värk, hoppas sömnen blir bra så jag tar mig iväg på jobbet imorrn. Här kommer lite bilder från min dag.


Hoppas att ni har haft en bra dag



Etiketter:

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Vilken otrolig energi du har. Hoppas att du fått lite sömn och att värken minskar så att du kan koppla av och bara njuta en stund med allt mysigt och trevlig du har omkring dig.Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.