Tacksamhetsblogg

Då var det söndag igen och här kommer mina fem punkter

  • Mina katter får en plats på listan idag för dom är ju mina bäbisar. Trots att det är katthår överallt och att dom käkar på mina blommor och lever rövare på nätterna så är dom mysiga. Dom känner på sig när jag är nere och då jag har ont, då kommer dom och lägger sig så nära mig som dom bara kan.


  • Tigerbalsam är en bra grej att ha hemma när man har ont nånstans. När jag får riktigt ont så kryper det i hela kroppen på mig och jag kan inte tänka på annat. Men när jag smörjer in ryggen i tigerbalsam så får jag en annan känsla som gör att jag kan koppla bort krypet i kroppen så jag kan slappna ac lite. 
  • Mörker och kyla! Det är ju nånting som folk inte brukar gilla så mycket men om man vänder på det och ser det som jag gör 🙂 Kylan gör att man inte få dåligt samvete över att man inte går ut och gör nånting och mörkret gör att mysbelysning och värmeljus kommer väl till pass när man sitter inne och gömmer sig från kylan. Många av dom tråkiga saker man inte riktigt gillar kan man vända på och gör nått bra av. Det gäller bara att använda fantasin och se det från den ljusa sidan istället.
  • Mamma och pappa får vara med denna vecka. Jag ringer mamma sent på fredagkväll i smärtor och kramper och frågar om hon har druckit nått. Nej säger hon och förstår genast att det inte är bra. Ett par minuter senare sitter hon i bilen på väg in till stan för att följa mig på akuten. På vägen in plockar hon upp pappa som är på nån tillställning med jobbet och även han följer med. Vad tusan skulle jag göra utan dom, min trygghet. Ni är bäst och jag älskar er så mycket som står ut med mig och mina skavanker.
  • Akuten får sista platsen på listan, vilken tur att dom finns. När det händer nått som inte är bra så finns det hjälp att få snabbt. Även fast man får vänta länge och allt tar tid så får man hjälp. När man sitter på akuten så ser man många som kommer och går, alla det möjliga olika skador och sjukdommar. Oroliga anhöriga, gråtande barn, fulla ungdomar som får hjälp av personalen på plats. Ett stort tack till alla underbara människor som jobbar inom vårdyrket på ett eller annat sett. 


Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.