Hemlängtan eller?

Av , , Bli först att kommentera 4
Jag har det riktigt bra här ute och kommer bli här ett bra tag till eftersom jag inte blir bättre, snarare sämre skulle jag säga. Men visst saknar jag lägenheten, min egen säng och vännerna så klart. Verkar som jag är lite saknad oxå från olika håll och det känns ju bra.

Läget just nu är att jag ligger nerbäddad efter att ha suttit uppe 45-60 minuter och nu värker det som tusan. Jag försöker vara uppe och röra mig så gott det går men vad tusan ska man göra när det bara krampar, värker och hugger? Samtidigt blir det ju inte bättre av att man ligger still heller så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att komma ur det här. Det är fyra dagar kvar tills jag får träffa en läkare och då kommer han ändå inte ha tid att undersöka mig eftersom jag fick en snabbtid för att förlänga sjukskrivningen och inget mer. Jag är ju inte direkt i nått skicka att knata iväg på jobbet på måndag, fy fabian va ont jag har. Vill ju tillbaka på jobbet, vill jobba, skulle hellre jobba 150% än att vara där jag är nu.

Nån som vill byta med mig? Bara för en dag iaf!

21 år som gifta

Av , , 2 kommentarer 4
Nu sitter jag, broder och hans kompis vid köksbordet. Jag bloggar och dom spelar kort. Min andra bror fixar med föräldrarnas datorer och mamma står vid spisen. Vi väntar nu bara på pappsen och sen blir det att festa på smarrig mat dagen till ära. Ska skriva mer sen, blir en snabb update nu. Mamma och pappa firar alltså 21 år som gifta idag och det är ju riktigt skoj.

Ha en bra kväll mina vänner så återkommer jag med bilder sen.