Tacksamhet

Nu är det söndag igen och det är dax för veckans fem punkter och tankar om tacksamhet. Jag skriver nog detta varje söndag och jag skriver det igen. Veckorna går så fort och jag tycker jag skriver detta inlägg hela tiden. Men men här kommer det iaf.

  • Vänner kan man aldrig skriva för lite om, vad vore livet utan dom. Nu har jag ju varit sjuk länge och inte kunnat umgås nånting och det är verkligen tufft för mig som är ûbersocial som jag är. Men i veckan har jag haft besök av min oförargliga vän, min kusin Madde och Johan. Det var precis vad jag behövde, fick lite energi efter dessa sjukdagar som jag har haft. Det förgyller ens vardag och bra känns det.
  • Mormors tjocksockar är nånting jag vill ha med denna gång. Nu när det är kallare ute och då jag har varit sjuk så blir jag alltid så jäkla kall om fötterna och det underlättar ju inte när man ska bli frisk. Jag har ett favorit par som mormor har gjort och det är jättemånga som undrar vart jag fått tag på dom. Det är folk på bussen, på stan och jobbet som frågat när dom sett mina söta sockar. Har ett par vantar hon gjort oxå som jag fått mycket frågningar om 😀 Hon kan sin sak! Varma fötter på en frusen Lotta är nått jag är tacksam för.



  • Vackra vinterdagar som idag får även en vinterhatare som jag att smälta. Jag och Elin var ute och gick idag längs en skogsväg och det var så otroligt vackert ute trots att kinderna brännde av kyla och tårna var som isbitar. Solen sken och träden var fulla med snö. Ja det var som att gå omkring i en sagovärld.
  • Elin är någon som jag är tacksam för, i helgen har jag varit hos henne. Hon kom och hämta mig på fredagen och vi åkte ner på stan och handla lite pysselsaker till julkorten som vi gjorde. Vi handlade massa go’saker och åkte hem till henne i Storliden. Vi har hittat på mycket men ändå så har det varit en galet lugn och skön helg. Det var precis det jag behövde efter denna jäkla flunsa som jag haft. Tack Elin för denna helg, du är för bra.
  • Julbelysning är väl ett helt underbart och mysigt sken som lyser upp våra mörka kvällar. Det är så mysigt att strosa runt bland husen på kvällarna och det är julbelysningar på alla balkonger och i alla fönster. Det är ett sånt värmande ljus från stakar, slingor och stjärnor. Nä det bästa med vinterna är den här tiden, december månad gillar jag och då kan det få vara snö annars så vill jag nog ha sommar resten av tiden.




Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.