En kväll på Harrys

Jag ska börja med lite ris till Harrys innan jag berättar om vår kväll. En av deras servitörer där igår var så fruktansvärt otrevlig igår. Jag blev så jäkla paff att jag visste inte vad jag skulle säga. Jag brukar kunna bita ifrån bra och säga till att den där attityden kan man inte ha i ett sånt här yrke, men jag var så paff så jag fick inte fram ett ord. Senare på kvällen står jag ute och pratar med en god vän och han berättar om en servitör som hade uppträtt pissigt på fredagen och jag frågade hur han såg ut. Detta var samma man som var otrevlig mot oss. Vi är betalande kunder och vi är där för att ha trevligt och då ska man inte behöva ta skit från nån som uppenbarligen hade en dålig helg. På natten när vi åkt hem fick jag ett sms från min vän som jag pratat med under kvällen och han berättar att servitören blivit hemskickad p.g.a sin attityd. Vi klagade inte till nån chef där men det hade många andra gäster gjort. Nej han får veckans ris, inte alls nå trevlig. Tur att maten var god iaf så nått bra kom ur eländet 😀

Men men åter till det trevliga med kvällen. Elin kom till mig vid halv sju och med sig hade hon sin sylåda och jag fick hjälp att sy in min klänning, det vart många centimeter som den syddes in. Tack snälla Elin för hjälpen 😀 Vid åtta drog vi ner på Harrys och mötte upp Jon och Josefin. Efter en stunds väntande fick vi vårat bord som vi oftast sitter vid när vi är där. Vi beställde in käk och dryck och fort försvann den pissiga servitören ur skallen och vi kunde ha en trevlig kväll.

Nicke och Arto var på plats och det är alltid skoj att se dom. Härliga, glada och trevliga pöjkar är vad dom är. Härlig sång, många udda människor, många glada människor, det fanns alla sorter. En äldre man där hade verkligen tagit hårt på det där att man klär upp sig lite när man går ut på krogen. Han kom i frack och fluga, uppsnoffsad till tänderna. Denna man brukar ofta vara på Harrys enligt bekanta som jobbar där har han inte alla indianer i kanoten. Jag tyckte han var stilig men kanske inte så passande på Harrys 😀 Han såg mer ut som om han skulle på nån snoffsig opera eller nobelmiddagen.

Harrys firade fem år och på plats hade dom Capten Morgan 😀 Ni vet piraten eller vad han nu är som pryder en flaska med rom. Han eller rättare sagt hans två damer som snällt följde med honom delade ut drinkbiljetter, man fick 20% billigare rom och cola om man hade en sån. Jag höll mig till cider och syrliga drinkar. Vi skratta och vi sjöng och vid ett slutade grabbarna spela så vi tog vårt pick och pack och drog. På väg till Subway vid busstationen så pratar jag med en vän och han var på Cover, eller på väg därifrån. Så jag och Elin svängde in där en sväng och sa hej och surra lite. Sen åkte vi och köpte mackor och efter det blev det raka spåret hem. Jag var väl hemma vid två, låg och surra i telefon till halv tre-tre och sen slockna jag som ett ljus.

Jon och hans söta Josefin

Min fina vän Elin och jag (mindre smickrande bild på mig så det fick blir så här)

Less is more

En trött Lotta

Capten Morgan

Mumma


Tack för en trevlig kväll alla goa och glada



Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.