Måndag igen då

Idag vakna jag två timmar före klockan ringde så jag är pigg men ändå trött. Försökte somna om igen men det gick inte, frös som en tok så det var bara att hoppa in i en varm dusch. Jag fryser alltid som en galning just som jag börjar vakna till liv, det är nästan så jag ligger och hackar tänder tills jag lyckats få på mig det andra täcket (tur jag har många).

Nå då var det måndag igen och en ny vecka, usch va fort tiden går. Jag hinner ju fan inte riktigt med i svängarna. Om en timme ska jag he mig iväg på jobbet och göra mina timmar. Denna vecka ska jag ju prova 2 timmar varje dag och se hur kroppen reagerar på det. Sen ska jag nog fara och sola, det var länge sen nu.

Imorrn får jag främmande efter jobbet och det ska bli rackarns trevligt. Sen så tror jag att min vän Elin kommer hem från USA imorrn oxå, det ska bli så spännande att höra om resan 😀 Längtar efter henne!

Onsdag är det jobb och träning och ett ev besök!

Torsdag har jag inget planerat än förutom jobb då, kanske solning.

Fredagen börjas med vattengympa och sen jobb. Vips så var det helg igen!

Jag hoppas att ni får en underbar måndag och en ännu bättre vecka mina vänner. Nu ska jag ta och göra mig i ordning för arbete. Ha en fin dag, kram kram.

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Håller med dig om att helgerna går fort. Jag önskar dig lycka till med nya veckan och hoppas verkligen att det fungerar med jobbet. Du är verkligen värd all beundran för din kampvilja att komma tillbaka till jobb igen/kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.