Tacksamhet

Japp så var det åter igen söndag och det är dax för veckans fem tankar om tacksamhet. Hur ofta brukar ni tänka på vad ni är tacksam över? Ta ett par minuter och kludda ner fem saker på papper, det sjunker in bättre när man ser det svart och vitt.

  • Denna vecka måste jag ju börja med JOBBET. Jag är så tacksam över att mina första dagar på jobbet kändes så bra som dom gjorde. Jag har fina kollegor som saknar mig och jag känner mig verkligen saknad 😀 Det är så skönt att vara tillbaka och vara på G igen.
  • Jag är tacksam över alla småsaker som jag fått gjort, allt pappersarbete är en av sakerna. Det är mycket papper som ska skickas åt höger och vänster, papper som ska kopieras och fyllas i. Ibland känns det som om jag har en km hög bunt som väntar mig och det är en sån lättnad när breven ligger på brevlådan 🙂
  • Jag är glad och tacksam över den fina gåvan jag fick från Sun Tan, överraskad blev jag 🙂 Tusen tack till er och jag kommer snart och solar lite.
  • Nått jag är glad för denna vecka är min kusin Madde som är utomlands och mår gott. Jag är glad för hennes skull, hon behöver verkligen det här och hon har en vecka kvar av lugn, sol och värme. Lite avis är jag allt men jag unnar henne detta. Sola och bada för mig och älskade kusin.
  • Sist har vi utgången i fredags med min fina vän Elin. Att få umgås med henne, äta god mat, lyssna på bra musik och träffa roliga och udda människor. Jag är tacksam för alla fina kommentarer jag fick under kvällen och att ryggen höll så bra som den gjorde. Jag hade en jättetrevlig kväll, hur kul som helst och längtar redan tills nästa gång dom kommer. 



Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.