Storhetsvansinne

Jag måste ju börja med att säga, guuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vilken kväll. Det måste verkligen synas på mig att jag mår så mycket bättre för det var länge sen jag fick så mycket fina kommentarer som jag har fått på Harrys ikväll. Vissa karlar var givetsvis på fyllan och försökte väl smöra medans det fanns dom som var nykter och sa samma saker. En man viska till Elin att din kompis är nog det vackraste jag sett 🙂 Många sa att jag strålade och rent glittrade. Många sa att jag var riktigt vacker och gissa om jag har varit rosig om kinderna ikväll. Herregud man är ju inte van den här uppmärksamheten.

Nå väl åter till kvällen. Jag och Elin landade på Harrys strax efter åtta och beställde då in en smarrig middag med dryck. Vi hann precis äta färdigt innan vi fick sällskap vid bordet, en 08 och en gotlänning. Dom hade haft en snurrig dag och dom var rätt snurriga själv. Dom åkte upp hit för att möta sin polare och hämta honom, imorrn ska dom till Mallis från Arlanda. Grejen var bara den att polaren hade åkt ner till Sthlm för att möta dem, så här var dom nu strandad i Umeå tills klockan åtta imorrn då dom kunde flyga hem. Grabbarna satt med oss nästan hela kvällen!

Mitt i allt så är det nån som knackar mig på axeln och jag vänder mig om och där står en stilig man. Han säger- Glöm inte bort att blogga imorrn. Att han känner igen mig från bloggen och att han läser den. Han berättar oxå att han har en blogg och jag fick namnet, så nu när jag kom hem så kollade jag upp den. Kolla vad denna underbara man hade skrivit om mig i sin blogg https://blogg.stage.vk.se/SIN_CITY/2010/09/24/ute-med-jobbet-190871 jag blir ju för tusan generad 😀

Vad hände mer då? Jo Nicke var som vanligt bra och det är alltid lika roligt att träffa honom. Jag träffade två kollegor där, Jonas och Fredrik. Jag träffade Emma, Tobbe och deras gäng. Jag hade en "Antonio Banderas" som inte släppte mig ur blicken på kvällen, fan vad man kan känna sig utstirrad. Jag fick ett par skamliga förslag som jag snabbt tacka nej till. Jag och Elin hade iaf en sjukt rolig kväll som jag kommer kunna leva på länge länge till.


Etiketter:

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.