Tacksamhet

Då var det söndag igen och det är dax för fem nya punkter på saker som jag är tacksam för. Bra saker som hänt under veckansom gått. Åh denna vecka börjar jag med nått som hände idag eftersom jag vet hur glad lillebror är över detta.

  • Jag är som sagt glad över att lillebror fått skjuta en liten tjur idag. Jag tror det är hans andra älg som han skjuter sen han började med jakt och det är jättekul att han fick komma till skott. Ett stort grattis till dig min älskade lillebror, detta är du värd. Jag älskar dig!
  • Jag är tacksam för det fina vädret vi har fått ha i veckan, det är så härligt då solen skiner. Jag blir gladare och så mycket piggare i både kropp och själ när det är sol och varmt ute. Mörker, regn och rusk kommer vi få nog av så alla soltimmar är välkomna.
  • Jag är tacksam över tiden jag fick med min kära kusin Maria som jag så sällan träffar. Hon var hos mig i söndags och i måndags var vi nere på stan och käka lunch ihop tillsammans med min andra kusin och Marias lillesyster Madde. Jag älskar er båda så mycket och önskar er allt gott.
  • Jag är glad över den roliga fredagen som jag hade med Johan, Madde och Ossian. Trevligt sällskap, gott att äta och dricka och sen en massa roliga spel på det. Det var riktigt trevligt och man blir som barn på nytt igen, det är viktigt att man kan "leka" fast man ska vara vuxen 😀
  • Sist men inte minst så är jag tacksam för den fina veckan som jag har haft. Hela veckan har varit lugn och skön. Jag har varit gladare, mått bättre både i kropp och knopp. Det har bara varit bra helt enkelt och jag hoppas på fler sånna dagar/veckor framöver. Ett stort tack till dig för denna vecka 😀 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.