Fick nobben igår

Igår hände en rolig grej på bygdegården i början av kvällen. Ni vet ju hur jag har det i ryggen och när/om jag ska dansa så måste det vara med nån jag känner för dom vet precus hur det ligger till och att man måste vara lite försiktig. Hur som helst så kom en man 45+ och bjöd upp mig och jag tackade snällt och artigt nej. Linda ryckte tag i honom och sa att hon har brutit ryggen och hon bör inte dansa. Mannen gick och satte sig och vi fortsatte surra.

En kvart senare bjöd min vän P-A upp mig och han vet verkligen hur det ligger till och jag har dansat mycket med honom när vi har varit ute, han är dessutom jätteduktig på dansa och han är väldigt mjuk och lugn i sina rörelser. När jag dansat 1 minut med honom så ser jag hur den äldre mannen går fram och pratar med Linda.

Med en arg ton sa han – VAR DET INTE HON SOM HADE BRUTIT RYGGEN VA? Jo sa Linda! MEN NU ÄR HON JU UPPE OCH DANSAR. Ja sa Linda men du vet man måste vara så försiktig med henne och dom två känner varandra. JAHA JA sa mannen och gick därifrån. Han vart så sur och han blängde på mig hela kvällen. Vi tyckte bara det var så roligt och den mannen var nog inte van att få nobben.

Om jag inte vill dansa med honom så måste jag ju få säga nej, man har ju faktiskt ett val. Jag har ju en god anledning och jag tackade artigt nej så jag var ju inte otrevlig heller. Jag dansade mycket igår och det var bara med folk jag känner väldigt väl och bara lugna låtar. När jag dansa med Fredrik eller P-A så hade jag söta Linda som ryggskydd. Hon var så rädd om mig igår och hon dansa med bakom mig så ingen skulle bumpa in i mig. Jag fick dock en smäll som jag känner av idag men jag hade så roligt igår. Skriver mer om kvällen i helhet sen 😀

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.