Jag tyar icke längre!


Nu när jag börjar skriva detta inlägg så är klockan 04:14 jag har fortfarande inte somnat. För en timme sen började jag mitt bök med att ta mig upp ur sängen och nu har jag precis lagt mig igen. Åh vad har jag då hunnit göra på en timme? Med min smärta jag har nu och i min takt så har jag hunnit kliva upp, gått på toa, smörjt in rygg/sida/mage med tigerbalsam och tagit mig i säng igen. 1 TIMME tog detta!!

Jag har legat och bitit ihop fram till nu och inte kunna sova men det går inte längre. Jag har petat i mig min morgonmedicn jag hoppas den kickar in snabbt så jag får sova lite. Hade tänkt mig på jobbet idag men eftersom jag börjar om 1½ timme och jag aldrig skulle få på mig kläderna just nu så får det vara. Får se hur det känns om en stund.

Varför ska det gå utför nu när det gått så bra under en längre period? Jag hade ju stabiliteras vid 75% och det funkade. Vad är det som händer i min kropp? Vad vill den säga mig? Smärtan kan jag ta om jag bara får sova men nu har sömnen varit körd under en veckas tid. Nu när man vill visa som mest att man vill och kan jobba så går det inte, varför?

SNÄLLA hjälp mig någon, jag tyar icke längre. Är det nån som har nå tips på hur jag ska göra för att kunna sova och slappna av med denna smärta. Nu är det väl bäst att jag slutar, känner att jag håller på att bli hög av ångorna från tigerbalsamet.


Etiketter:

3 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Jag har själv opererat ryggraden på grund av en tumör och hade en del smärtor i samband med det. Men nu är det helt ok ur smärtsynpunkt. Jag har ingen smart hjälp att ge utan kan bara konstatera att det verkar väldigt jobbigt. Det ger ingen smärtlindring men jag ska i alla fall hålla koll på din blogg. Gör det bästa möjliga av dagen!

  2. Birgitta

    Hoppas nu att du fått sova någon stund. Jag blev berörd av din situation med värk och sömnlöshet och jag önskar du får hjälp FORT. Tyvärr har jag inget eget tips men någon ur ditt ”hjälpteam” (läkare, sjukgymnast o.dyl.) måste lyssna och hjälpa till med rätt kotakt. Önskar att du ORKAR stå ut/Kram från en trogen läsare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.