Morfinet har gått ur kroppen


Åh jag lovar er att det känns! Men vet ni vad, jag har fått sova iaf. Jag slockna nog vid halv nio igår och jag har varit upp ett par gånger i natt men ändå så har jag fått sova bra. Idag blir det en vilodag och jag hoppas att min nya medicin ska kicka in snart. Ni skulle sett mig igår när vi satt utanför röntgen, det syntes så väl hur medicinerna kickade in allt eftersom. Jag blev lugnare, andades bättre, började prata mer och drog lite på smilbanden. Då såg man skillnaden minut för minut.

Jag hoppas ni får er en helt underbar start på nya veckan. Kram på er och tack för kommentarerna, dom uppskattas väldigt mycket.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. annkristin

    Hej Lotta!
    Skönt att det inte var nån skruv som hade gått av iaf! Passa på att vila idag o hoppas att den nya medicinen hjälper! O det verkar ju bli härligt väder..:)
    Kram.

  2. magnus

    Hej!
    Hittade din blogg av en slump da jag sokte efter tattueringar.
    Ligger sjalv i en sjukhussaeng i mitt vardagsrum efter en mc-olycka for lite over en manad sedan. Har en komplicerad handledsfraktur eller raettare sagt ett gaeng frakturer i min vaenstra handled, fixerade med en extern fixatur.
    Och som bonus har jag en kompressionsfraktur pa L1 ryggkota.Samma kota som du skadade. Har aven jag haft tur som kom undan utan nervskador. Har letat i din blogg men kan ej hitta vad det var som haende nar du skadade din rygg.
    Ha det bra!
    Mvh Magnus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.