Svårigheter med kramp

Min låsning och kramp sitter ju i den nedre delen av steloperationen och musklerna runt det området går utåt och runt dom nedersta revbenen. När kramperna då kommer så drar musklerna ihop och det känns som om dom knäcker revbenen. Jag tappar andan och får svårt att andas. Jag behöver bara röra en muskel för att det ska hugga till sidan och då spelar det ingen roll om jag blinkar, vinkar med tårna eller vrider kroppen. Jag är alldeles kallsvettig och skakis, jag har ingen ork i ben eller armar.

Fine, smärtan kan jag härda ut för jag är ju som sagt van den bara jag får ta saker i min takt och i lung och ro. Problemt blir dock när jag måste gör nått snabbt. När jag druckit lite för mycket vatten så måste jag tillslut gå på damernas och det blir det knas. Det är precis så jag hinner böka runt för att kunna ta mig upp innan det händer en olycka. Jag brukar se till att ha allt nära mig när jag bäddar ner mig så jag slipper kliva upp och sånna här gånger får jag dricka måttligt med vätska så jag slipper springa på muggen så ofta.

Nu har jag tur som har en underbar bror i staden så nu är han på väg till Great Eastern för att hämta käk till mig. Jag skulle aldrig palla att laga nån mat idag. Så nu ska jag pallra mig upp så han inte bara står vid dörren och knackar och det tar mig 10 minuter att kliva upp. Ni får ha en bra dag mina vänner! Kram kram och tack för alla kommentarer.



Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.