Nordic Rock

Av , , 4 kommentarer 2
Just nu ligger jag och väntar på att medicinen ska kicka in så jag kan börja göra mig i ordning. Idag är det ju Nordic Rock nere på kajen och det skulle vara så roligt att fara dit men icket. Jag har för ont och jag ska hålla mig lugn så jag kan jobba på måndag. Men jag ska ut en liten snabbis iaf, jag ska ut och äta med Nina. Vi ska på en av pizzeriorna i närheten och idag blir det nog en kycklingsallad, känner mig sugen på det. Hur som helst, nu ska jag slappna av lite och invänta medicinens verkan innan ett ansikte ska målas på.

Jag ville bara önska er en underbar lördag 😀

Allstar middag

Av , , Bli först att kommentera 2

 

Igår var det en låååååååååååååååååång dag! Jag var på Body Shop och fick en fin sminkning hos en trevlig tjej, sen gick jag till Johanna på studio 88 och fixade sommarfrillan. Från tjugo i två till fem satt jag hos frissan och det tog på krafterna men nöjd blev jag. Vill man vara fin får man lida pin.

Efter allt detta så gick jag och min vän Elin till Allstar och käkade middag och efter det vart det en kaffe på Starz. Jag hade med mig min nya kamera och här kommer lite bilder från kvällen.

 

Jag älskar min nya kamera!

 

Tack Elin för igår, det får vi göra om fler gånger 😀

Sleepless in Umeå

Av , , Bli först att kommentera 3
Det är ju så typiskt, nu kan jag inte sova för att jag har vänt på dygnet. Medicinen jag fick på akuten igår hjälper och jag har långt ifrån lika ont idag som alla andra nätter denna vecka. Hoppas bara jag somnar snart och hoppas värken håller sig borta. Imorrn om jag inte har allt för ont så har jag två eller rättare sagt tre inbokade behandlingar, en för håret, en för fejjan och en för välmåendet. Allt hänger dock på hur det känns imorrn, dagsformen bestämmer. Hur som helst så lär ni ju märka det i vilket fall som helst. Hoppas ni sover gott nu och att ni får vakna upp till en underbar fredag. Natti natt och sov så gott! Kramen

Nya kameran

Av , , 2 kommentarer 3
Här kommer lite bilder som jag snabbtog för en stund sen, kan man inte komma sig ut och fota så får man ta det man har inne. Det kommer ta lång tid innan jag lär mig denna kamera men roligt som tusan är det verkligen, jag är supernöjd med den. Längtar tills jag känner mig bättre och kan he mig ut i naturen 😀

Så här ser jag ut när jag inte är riktigt 100,

sömnbrist, smärta och allmänt slö slapp och likgiltig men det bjuder jag på

Tack

Av , , 7 kommentarer 1


Jag är så otroligt glad över det stöd jag får från er i min omgivning. Jag får så mycket  kärlek, värme, glädje, uppmuntrande ord från min familj, mina nya och gamla vänner, kollegor och bloggläsare. Människor som är orolig och vill mitt bästa, ni gör min dag. Det är så mycket lättare med ALLT när ni finns i mitt liv och förgyller det. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra, ni är bäst. Ett STORT tack till er, ni är ljuset i mökret.

Mamma, pappa, bröderna, kusiner, mostrar och övriga släkten. Tack Jon som kört runt mig så jag fått handla när jag varit som dåligast, tack till min nya vän Elin som står som en trygghet vid min sida. Oroliga kollegor som Åsa, Slavi och Fredrik, tack för hjälpen ni erbjudit, det värmer i hjärtat. Mina trognaste läsare både här och min vanliga blogg: Kicki, Malla, Sara, Thomas S, DL (vem du nu än är) Bella, Birgitta, AnnKristin, Marja och alla ni andra. Jag har säkert glömt massa men ni ska inte känna er glömd, det står bara stilla nu. Tomas M, Nina, Andrea, Karin, Emma, Jennie en stor kram till er.

You are special

Miss i nassen

Av , , 2 kommentarer 1
Nu har morfinet släppt och jag har precis bökat mig upp ur sängen, gått på muggen, letat upp gamla soffkuddar, bäddat till och lagt mig igen. Soffkuddarna har jag lagt under benen, jag har försökt få upp dom i en 90 gradig vinkel för att avlasta ryggen lite. Jag hoppas verkligen att jag kan sova i natt, jag behöver sömn. Men nu kommer smärtan mer och mer krypandes så hoppet försvinner sakta men säkert.

Förr eller senare borde jag ju slockna så jag får ligga här och slöglo lite på tv tills John Blund behagar dyka upp. Ska prova ta bort huvudkuddarna oxå, kanske det hjälper. Alla sätt är bra utom dom dåliga, man får prova sig fram.

Hoppas ni sover gott nu och att ni får en fin dag imorrn.

Kram kram från mig till er