Tips från proffsen

Idag fick jag en rolig kommentar, det är alltid kul när ni ger er till känna. Nu var det Patrick från Göteborg som skrev. Han jobbar som naprapat och berättade att han följde min utveckling och gav mig tips på behandlingar för att "väcka" musklerna. Här är länken som han skickade http://www.ryggakuten.com/ Där finns det massa tips från han och hans kollegor om alla åkommor och besvär som kan röra ryggen. Tror att detta kommer bli hemsida för mig och jag ska senare sätta mig och lusaläsa alla fakta jag kan hitta där.

Det var länge sen jag skrev om hur det går med träningen och ryggen, rehab och tankar. Jag ska göra ett försök till en update senare idag då det finns intresse för det från mina läsare. Det är så roligt att det verkar vara en salig blandning på mina läsare. Den jag är mest nyfiken på här personen som bor i England och är inte en hel del och kikar. Jag har ju min flaggräknare som visar vart mina läsare kommer ifrån, nu stämmer den inte riktigt för den missar en del men noga då. Jag har ju min ordinarie statistikräknare på bloggen så jag själv kan se hur många ni är. USA och Thailand ligger i ledning tillsammans med England, ja förutom Sverige då. Thailand vet jag ju vila som läser och i USA har jag släkt som jag vet är inne, men vem är du som bor i England?

Hur som helst så ska jag ta mig i kragen och gå på tenton nu och träna. Det var nu en vecka sen sist jag var där så det är på tiden att jag tjavar iväg. Kan ju inte skylla på att det är för kallt, nu verkar ju kylan bita sig fast så jag får glatt trotsa den och he mig iväg. Så ikväll ska jag försöka mig på en update om hur min rehab går och vart jag står gällande arbetstid, smärta, begränsningar o.s.v.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.