Luftslottet som sprängdes

Jag måste ju börja detta inlägg med att säga en sak om Stieg Larsson, vilket geni! Jag är helt såld på filmerna och nu ska jag ta itu med böckerna oxå, började för länge sen men nu ska dom läsas. Filmen var så jävla bra och jag vill bara ha mer, men nu var ju detta den sista filmen. Jag längtar efter tv-serien och jag hoppas den kommer snart. Denna triologi ligger nu i topp bland mina absoluta favorit filmer. Det är riktigt synd att Stieg dog och att han inte blev klar med del fyra som han hade börjat med.

På bion var det jag och Nina +  en hel hög pensionärer. Det var oxå en dam där som pratade i en mic så dom äldre med taskig hörsel fick hjälp att höra genom slingan som finns i biografen. Jag och Nina höll på få hjärtstillestånd vid iaf två tillfällen och jag var orolig för dom äldre som kanske inte har lika starka hjärtan. Jag slängde ett öga på gubben som satt i soffan bredvid oss precis efter det vi vart skrämd och han sov som tur var. Han nicka till med lite jämna mellanrum.

Nu är jag trött så jag ska bädda ner mig och kika på Criminal Minds innan jag stänger ögonen för den här gången.  Hoppas att ni har haft er en bra kväll och har ni inte sett Luftslottet som sprängdes, gör det!!!!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.