Hur ska jag hinna?

Det känns som om tiden rusar iväg snabre än vad jag gör. Så mycket att gör på så lite tid. Igår var jag hos läkaren och sen var jag ner på stan och fixa massa ärenden. Jag växla pengar, köpte snorkel och cyklop. Jag skev och postade alla julkort och fixade en grej innan jul. Idag har jag jobbat och sen åkte jag ner på stan för ett möte med försäkringskassan som gick jättebra. Imorrn ska jag ta det lite lugnt och bara pjåta på i lugn och ro här hemma.

På torsdag är det julbord på jobbet och sen ska jag hem och vila en stund. På kvällen ska jag ner på stan och fika med Nina och sen ska vi äntligen gå och se på Luftslottet som sprängdes. På fredag är det jobb som vanligt och sen ska jag hem och försöka sova en timme eller två. På kvällen ska jag ut och äta med jobbet, det blir 3-rätters på Allstar. Det kommer bli mycket trevligt för det var länge sen jag var ut med min gamla, eller rättare sagt ordinare grupp.

Sen kommer ju helgen och än så länge har jag ingen planerat. jag och Robert funderar på att åka till Vännäs och hälsa på Linda och P-A i nya huset. Jag ska försöka tvätta lite oxå. Hade tänkt kolla igenom garderoben för att se vad jag ska ha med mig till Thailand och börja slänga ner lite grejer i resväskan. Idag är det ju bara två veckor kvar 😀

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.