Jag kan låta glad men

Jag känner mig fullständigt övergiven. Av samhället, sjukvården, min familj som är så otroligt less på mig vid det här laget att dom kräks av bara tanken att höra om problemen och hur ont jag har.

Jag vågar fan inte ens öppna truten längre för det jag oftast får är "jag vet allt det där jag orkar inte bry mig"

Så jag blir tyst. Och gråter i stängda rum.

Jag vet att ingen kan göra något men för att komma vidare sdå måste jag kunna få vara ärlig, om nån frågar hur det är, ska jag ljuga, le och försöka intyga dom att allt är bra? Trots att jag verkligen suger på att ljuga.

Men det är lika bra. Jag har vänner som undviker mig fullständigt för att dom är less, jag vill inte förlora den sista som pratar med mig….

Mening och syfte… varför ens bry sig längre… ingen annan gör det.

4 kommentarer

  1. Magnus

    Men en riktig vän ska kunna lyssna och aldrig bli less, det tycker iaf jag. Man måste kunna få prata med någon om man inte mår bra, bygger man upp det inombords så sjunker man ju bara djupare och djupare 🙁 Själv är jag en som gärna lyssnar, men sällan pratar, är sån att man håller det för sig själv helt enkelt, men andra tyr sig till en och öppnar upp sig och det är helt ok.

    Samma med ens familj, vad är det för familj som säger så 🙁 Oavsett hur ofta man kan ”klaga” ska man aldrig få mothugg på det viset, blir ju så att du trycks ner och inte vågar öppna upp dig ens för din egen familj.

    Nä, jag hoppas verkligen det ordnar sig för dig.

  2. Veronica Jonsson

    Svar till Magnus (2011-08-16 21:53)
    Men dom har ju egna liv och egna problem… hade jag varit som jag var innan allt så hade jag varit som du, lyssnat och kommit med råd. Men nu, jag orkar inte.

    Jag vet på ett ungefär hur det här kommer att gå… jag ligger i sängen, för jag har ju en brittisk förkylning nu också, mycket effektivare än svenska. Och maler igenom möjligheterna.
    Antingen så går jag igenom samma sak som jag gjort de senaste 2 åren eller så går jag till naturmedicin.
    Jag frisknar till och tar itu med att samla örterna och gör mitt bästa på det gamla sättet. Vänja mig vid alkohol igen är prio ett eftersom tinkturer är baserade på alkohol så…
    Men tack för att du finns där ute

  3. Magnus

    Jo, alla har vi ju problem, men som en riktig vän ska man ju ändå kunna lyssna, tycker jag iaf. Ge och ta…

    Naturmediciner har jag ingen åsikt om, hjälper dom så är det ju bra 🙂

    Jag har nog en dator förresten, men det är ju 15 mil från dig tyvärr….

  4. Veronica Jonsson

    Svar till Magnus (2011-08-18 02:46)
    Även riktiga vänner blir less efter ett tag och måste ta itu med sina egna liv… Blir nog lite ändring om nån av råttparningarna tog för råttbebisar har en tendens att samla alla.. 🙂
    Det finns naturliga alternativ till det mesta, men det gäller att hitta informationen. I många fall så används samma saker som i den traditionella medicinen..
    Jag har botat hosta och förkylnigar med mina téer i 15 år, för två år sedan så kom apoteket ut med en sugtablett med en av de ingredienser som jag använder.. dom tar 80 spänn för en ask också 😀

    15 mil åt vilket håll? Min lillasyster har ingen dator alls just nu, ett litet osnutet kräk sålde en skitdator till henne och den höll ungefär så lång tid som det tog för honom att fara hem och skaffa sig en flickvän som är en b***h… Så nu är hon helt utan…
    Jag har ju mitt morrande monster som uppför sig som en kärring på PMS men hon funkar iaf…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.