Fuck kärleken!

Vill nån ha en snäll tjej med bestämda åsikter så kan dom höra av sig. Jag tänker inte jaga någon bara för att få hjärtat krossat när det väl kommer till det.

Jag är en bra människa, jag har mina fixa idéer men dom hör till. Jag trivs rätt bra som singel, är inte ute efter att gifta mig och skaffa barn. Men att ha någon att älska är något jag saknar ibland.

Jag fick ju återfall till lilla "snälla älska mig" ett tag men eftersom jag inte ids jaga någon så får det vara… för jag var antagligen bara en ego boost… att ha en brud som jagar en är antagligen en riktigt bra boost för en kille.

Jag är inte beroende av nån  kille, behöver jag manlig hjälp i något avseende så finns det hjälp att få.

Så det så.

Och den lille gubben i den lilla blå bilen som tyckte han var klyftig när han vrålade att "rök inte så lever du längre" när hunden och syster fortfarande sover bör lägga av med sådant om han vill leva längre… vad fan säger man så till  en främling för? Om det var till någons intresse, sätt röken i vrångstrupen så hostar du med. Jag lovar.

2 kommentarer

  1. Magnus

    Klart det finns killar som är bra för dig (här tex ;)), nämen, det finns ju rötägg o det finns bra, det dumma är att man kan måsta testa många rötägg innan man hittar den man kommer att vilja dela livet med. Den dan kommer, det tror jag iaf, har själv blitt bränd, så man är ju skeptisk och har svårt att släppa nån inpå livet. Läste din operationsblogg/dagbok, fy vad du blivit dåligt behandlad. Hoppas verkligen det löser sig för dig.

  2. Veronica Jonsson

    Svar till Magnus (2011-08-14 10:47)
    🙂 Jag har gått igenom så många rötägg vid det här laget att jag önskar att få träffa Mr Right. Jag verkar dock dra till mig röten eftersom de som ser bra ut på papperet har ett jäkligt bra sudd.

    Jag har skrivit på fler ställen om operationen, dels för att varna och dels för att faktiskt inte bli galen… Det mest tragiska är att dom inte kan stiga ner från sina höga hästar och be om ursäkt och ta ansvar för det dom gjorde… Hade dom gjort det så hade jag kunnat släppa det och fokusera på att bli frisk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.