Forum, förbannelse eller framtidens sätt att skapa samhörighet?

Videon här ovan är en av orsakerna att jag inte är horut på nåt sätt. En del kallar mig pryd, andra säger att jag har lutheranska åsikter men allt detta är missförstånd.

Jag satte upp reglerna för mig själv när jag var ung. Jag ville att att om jag skulle föda ett barn in i denna värld så skulle jag ha enstabil ekonomi, ett fast förhållande, gärna gift. Och jag skulle inte vara en dag över 35 år.

Det är mina åsikter, ingen annans. Jag tvingar ingen att följa mina regler annat än dom puckon som velat ha barn med mig bara för att dom är söta men varit så oansvariga att jag inte ens skulle låta dom ta hand om en guldfisk.

Nu på ett forum blir jag förföljd pga. dessa åsikter. eller snarare, den som förföljer mig skriver nedsättande inlägg på varenda forum hon vågar… dock inte mina… hon vet att en knapptryckning och den sajten är borta för henne.

Jag vet inte varför, hon är djupt religös och kan inte med mig i huvudtaget. Hon diskuterar inte utan hon predikar.

Vad som irriterar mig är att hon söker upp mina inlägg enbart för att gå rakt emot dom. Hon lämnar mig inte ifred trots upprepade "snälla dra åt helsikke" från min sida… Jag svär inte åt henne, jag formulerar mig bättre men kontentan är densamma.

Och att starta dagen med att hoppa på mig… det sätter som tonen på hela alltet och gör att jag är en smula cranky just nu.

 

Lekte med krympplast igår. Gjorde en liten namnskylt åt Ella den underbara goa vovven som förgyller våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.