3 timmars sömn …

Steve Cash och hans katter Sylvester och Gibson (jag vet,jag borde döpt min svarta till sylvester också eftersom han har en del gemensamt med Sylvester i filmerna men när han kom så var han så liten och söt så det blev Gibson… shit vad fel jag hade)

Oh well Dom får mig alltid på bättre humör

 

Sorry jag spammar med dom just nu men jag har sovit tre timmar och smärtan gör att jag antagligen inte tänker helt klart….  Men se hela serien Wake up kitty …. så otroligt värt det. 

Ett band som ni antagligen glömt (förträngt?) är OPM dom blev ju massivt kända för sin Heaven is a halfpipe men det här låten är den som fastnat mest för mig. Ja jag gillar OPM och kommer nog alltid att göra det. Deal.

Och när jag har ont så babblar jag… men endast på nätet…eftersom jag inte kan yttra annat än Gny just nu IRL… 

Jag lägger in den här låten för folk förstår inte skillnaden på konstnärer som gör ett unikt verk och dom som har en tryckmaskin. Samma sak med smycken. Jag tar inte så mycket som jag skulle kunna men jag tar det som krävs för att jag inte ska känna det som om jag sålt min själ till djävulen… Men folk är så otroligt vana vid tryckmaskinen att dom inte ser penseldragen…

2500 kr för ett armband som innehåller en sten som bara den kostar runt hundringen, swarovskikristaller och sötvattenspärlor av god kvalitet. Att det dessutom tog runt 20 timmar att göra, vad skulle du vilja ha i lön? Ah mer än en liten kinesflicka i en svettfabrik, jag med.. med material och timmarna som jag lägger ner på mina smyckesverk  så är priset fortfarande inte ens godkänt som ingångslön på McD…

Men men…

Och även om jag vet att det inte stämmer idag så vill jag avsluta med den här låten

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.