Linnéa Olsén, Obbola

Kan det måhända vara

självaste Martin Timell jag gift mig med?

Jag vet då att det absolut INTE är "Arga Snickaren", för om någon i den Olsénska familjen skall kallas för det så är det jag. Jag blir vansinnig på alla verktyg som ligger överallt och skräpar, för att inte tala om dessa fruktansvärda skruvar. Dom kan jag hitta överallt, till och med i min sminkväska (hur dom nu kan ha hamnat där? Kan det vara så att maken smyglånar mitt smink innan han far på jobbet?).

Nå, jag skulle inte skälla på maken utan snarare höja honom till skyarna. Ty i dag har maken varit så duktig och byggt ett snyggt vitrinskåp av köksöverskåpen. Så, nu sitter de där, 8 skåp på varandra. Vilket underbart kök vi kommer att få, maken och jag!

Tralalalaaa…jag har ett underbart stort och vacker kök jag, tralalalaaa!!!

Med massor av förvaring, tralalalaaaa!!

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. mor

    Lyckliga du!!! Kommer och inspekterar efter lussefikat på dagis fredag. Jag håller med dig om skruvar och verktyg! Dom hamnar överallt, i skor, under mattor. Verktygen ligger kvar där dom senast användts, där ligger dom till nästa gång..???

  2. Maria

    Börjar bli dags för fru K att kika förbi, var länge sedan! Har varken sett härliga soffan, fina lantköket eller dig för den delen, på evigheter..! 🙂
    Ha en fin dag!
    Kram Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.