Med borglig regering ingen Norrbotniabana

Med borglig regering ingen Norrbotniabana. Alliansregeringen vill inte satsa på den för de har inte anmält att de vill ha EU stöd till den. Ni ser hur flata riksdagsledamöterna från högeralliansen är. De sitter tyst och finner sig i vad Anders Borg och Fredrik Reinfeldt. Jag ser dessutom att M lyssnar inte på Norrländska ledamöter

Moderaterna styrs av klaner och familjer runt Stockholm som inte vet vad industrin och näringspolitik betyder för landet. De tror att ett land överlever på att vi gör tjänster åt varandra som subventioneras av skattebetalarna. Som att tex städa åt varandra, subventionerade krogbesök och lägre skatter för de som redan har råd att gå ut och äta.

Vi behöver en industri och näringspolitik med högt kunskapsinnehåll. Infrastruktur så varorna kan exporteras. Infrastruktur är ett modernt miljövänligt transportmedel som järnväg men även väl utbildad arbetskraft och en politik som inte utformas för låglönejobb . En period till med alliansstyre då är Sverige borta som industriland

2 kommentarer

  1. Erik

    Tyvärr vet vi gräsrötter inte vilken politik som socialisterna vill föra under de nästkommande fyra åren. Men som läget är nu kan vi räkna med stora skattehöjningar på alla områden. Vänsterpartiet kommer också vara med vid grytan. Och att den svarta sektorn i ekonomin kommer att växa. Men ett bra grundtips är att vi kommer att få räkna med lägre tillväxt än nödvändigt och skulle inflationen ta fart kommer stagflationen som ett brev på posten. Precis det läge som rådde under åren 1975 till 1996.

  2. infrastruktur i unga dagar

    Det är inte allom förunnat att ha fått möjligheten att börja sitt första förvärvsarbete som mjölkbud på trehjulig packmoped och kunnat åka sicksack! mellan alla mottagarparterna, innan den slutliga destinationen bestämdes, med en av lantbrukets viktiga produkter och fick sin första försörjning från böndernas samarbetspartners…..

    Lycka till i fortsättningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.