Björklövens start positiv. Gör även försäljning av sex till ett brott

 

I går fick man äntligen se lite ishockey, även om det bara blev en period då vi hade fullmäktigegrupp. Björklöven gjorde ett ganska bra jobb i sista perioden och det kanske finns ett hopp inför säsongen.
 
Inga stjärnor växer till himlen måste man säga. VM,s näst säkraste guld blev inget guld då Isibajeva rev ut sig direkt. Hon gick in på 4,75, rev en gång och sparade de två återstående hoppen till 4.80 och rev då ut sig. Segerhöjden blev faktiskt 4,75 hennes ingångshöjd. Är man så säker att man i stort sett är ensam kvar då är det övermod att göra så, men det är hon själv som får stå för effekterna.
 
Sexköpslagen
 
Vart är vi egentligen på väg måste man fråga sig hela tiden. Nu handlar mycket om detta med klimatet men även andra saker dyker upp. Någon person, avdelning eller vad det nu var inom Liberala ungdomsförbundet LUF ville att sexköpslagen skulle avskaffas.
 
Visst ska lagar ifrågasättas men nog är man ute på grumliga vatten när man vill förbjuda sexköpslagen. Sedan är det självklart en lag som har sina problem det kan vara svårt att upptäcka och få fram bevis som håller i en domstol men nog tror jag att lagen haft dämpande effekter på sexköpshandeln och därmed handeln med människor.
 
Det kanske är dags att överväga om man inte ska straffa även säljaren och inte bara köparen. Gäller det brott mot alkohollagen på krogar straffas säljaren likaså är det när det gäller knark där också den som säljer gör ett brott, två exempel.
 
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.