Svenskorna totalt chanslösa mot Japanskorna

 

Svenskorna total chanslösa i VM semifinalen. Sorgligt nog fanns ingen chans för våra damer att ens rubba japanskorna något i kvällens semifinal i dam VM i fotboll. Japanskorna var helt enkelt bättre i allt. De hade en överlägsen teknik och total boll och kontroll över allt som skedde på planen.
Det är fult att vara efterklok men visst måste Sverige ha bättre målvakter för en sådan miss som gjordes vid sista målet får inte ske i ett VM. Jag har också svårt att förstå varför inte Sofia från UIK fick spela från start för visst måste förbundskapten veta att du behövde snabba ytterspringare för att rycka sönder det japanska laget. Man har mött dem och sett hur de spelar.
Jag tror att Sverige måste tänka över hur de vill att svensk damfotboll ska se ut i framtiden och hur man ska rekrytera nya unga flickor in i fotbollen. Spelet måste vara roligt och Sverige har inte spelat ett roligt spel, då allt gått ut på att försvara sig. Fotboll går ut på att våga göra fler mål än motståndaren. Ärligt talat trodde inte jag på final, ledsen blir man ändå och ännu mer när man var helt chanslösa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.