Vk hittar aldrig något positivt.

Det är för mig inte förvånade för de vet inte vad som händer utanför klagomuren. De tror ju till och med att det är sossar som styr på landet där klagomuren är som störst. Jag tycker det händer mcket positivt i Umeå på många olika områden men de hittar du inte på  VK.se den liberala tankesmedjan .Några ex från idag.

Holmöfärjan går inte. Tänk om man styrde vädret, där kan man hitta mer från folkpartiet om man söker på fp.se

Fjällväg avständgd, nyhet om det blåser storm över fjället och vad har alliansen gjort utanför Stockholmmot storemen och vägarna i Norrland.Bara Riedhel vet. Fråga Nicke Grahn i Dorotea.

 

Dåligt väglag säger en anna rubrik men klok kvinna eller man vet att underhållet fungerar inte.

 

Jag ska inte trötta er mer med mer rubriker men jag förstår inte alla negativa rubriker och analysen av vi har en regering som skikcar Sverige in i ett annat system ett höger rike för dom rika

3 kommentarer

  1. Gunnar

    Hej Lennart. Har läst din blogg under en längre tid. Vad jag tänkte när jag ser detta inlägg är att du själv sällan skriver något positivt. Håller du på att bli en gnällig gubbe eller är det svårt även för dej att se det positiva. Ett tips till dej inför valet sluta gnäll om du skall få röster i kommunalvalet från övriga partier. Jag är i samma ålder som du, men jag kommer ihåg dom gnälliga gubbarna när jag var ung, du kanske har glömt eller? SLUTA GNÄLL och kom i stället med något positivt, det skulle du vinna på. Har röstat på dej i några val men det kommer förmodligen inte att hända igen

  2. J.W

    Men snälla Holmlund! Varför har du din blogg på VK när du kritiserar dom så mycket? Dom har ju mest läsare så jag förstår dig. Men det är ju som att bita den hand som föder dig. Du får ju din publicitet mest där av dom lokala tidningarna. Att skriva om att vädret är dåligt och dåligt väglag är väl naturligt.

  3. Patrik

    Sant Att sittande regering förstör för arbetarklassen och Sverige som land, men vilka började försämringarna? Utförsäljningarna? Nedmonterat socialt skyddsnät? Det röda högerpartiet sossarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.