Skellefteå AIK beter sig mycket dåligt….

Skellefteå AIK beter sig mycket dåligt. Man kickar sin tränare på dagen när han sagt till spelarna att han tränar en annan klubb nästa år.

Det kan väl inte vara fel att skaffa sig ett nytt jobb då de inte själva vill ha honom kvar. De uppgifter som kommit fram är att kontraktet går ut och Skellefteå har inte velat förlänga det. I ett sånt läge vet alla att han inte får vara kvar. Skellefteå å sin sida sägs redan ha gjort klart med nya tränare för nästa år och det är väl troligen de som nu tagit över.

Jag tycker det är ett märkligt agerande för sportsligt kan det inte gå bättre då man leder serien trots att man haft många skador. Jag förstår om många funderar på hur idrotten sköter sina affärer

2 kommentarer

  1. Leson

    Jag håller med dig Lennart, Skellefteå AIK inte bara bär sig dåligt åt. Dom tycks ha kontroll över Västerbottens Nytt.
    Hur han dom få så stort utrymme i VBNytt. Tränarfrågan tillhör väl ett sportprogram och inte VBNytt. Inlandsnyheterna blir kortade för att Skellefteå AIK ska få plats.

  2. lf

    Jag tycker nog du Lennart gör uttalanden utan för att veta alla fakta.
    I ett läge då man snart står inför slutspel och tränaren redan aviserat att han går till en annan klubb då kan man ju förstå att fokus är på annat håll.
    Skellefteå AIK är en av Sveriges mest välskötta klubbar och dit har man inte nått om man inte har en bra organisation och har uppträtt just.
    Jag tror vi som inte vet alla fakta inte skall göra tvärsäkra uttalanden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.