Centern håller på att utplåna sig själv

Idag har Sifo presenteerat sin nya väljarbarometer för Januari. För oss går det åter lite uppåt och det är ju glädjande.

Däremot kan inte säga så om centerpartiet. För drygt ett ett år sedan blev hon partiledare. Det har väl inte gått särskillt bra för henne sedan hon efterträdde Maud, det blev ännu mer höger i centern än med henne

Atthon är liberal är ju inte heller någon nyhet och inte bara det som nu kommit fram i förslaget till ett nytt centerprogram. Hon bildade redan 2007 tillsammans med Federley vad de kallade den Liberla gruppen ett nätverk för liberalt sinnade männsikor. Så att man gått åt det nyliberala hålet är ingen nyhet.

Hon har redan tvingats ta tillbaka en del av de liberala ideerna men den stora frågan är hur mycketcenterpartiets medlemmar tål även om hon får backa i programarbetet så är hon kraftigt nyliberal så långt från centerns gräsrötter som då jag känner

Läs lite mer här så får du också se hur det ligger till i undersökningen

2 kommentarer

  1. Bertil Ingerlund

    Bertil Ingerlund skriver:
    Botten är nådd
    om vi inte tar tillbaka med sunt förnuft med hjälp från
    sunda politiker, kontrollen av utbildningen av våra barn, kommer våra intellektuella förmögenheter bara gå kontinuerligt från dåligt till värre, och våra egna barn kommer att dyka upp till valurnorna för att rösta oss alla till slaveri.
    Makten behöver inte ändra dina sinnen. Makten har sinnen i dina barn.

    MVH
    Bertil Ingerlund

  2. Neo

    Jag vet att detta inlägg inte är relevant men jag ber dig ändå att läsa berättelsen på DN som jag ger länkadress till! Alla bör läsa denna berättelse i dagens DN ”http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/tonen-i-brevet-ar-hotfull-nu-ar-jag-kallad” om det förnedrande livet som arbetslös.
    Det måste bli ett slut på hur de svenska politikerna, både inom Alliansen och inom Socialdemokraterna, avsiktligt använder förnedring som ett sätt att ”hjälpa” de arbetslösa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.