Helt väntat saknades Norrbotniabanan. För…

Helt väntat saknades Norrbotniabanan. För mig var det självklart att Norrbotniabanan inte skulle finnas med i regeringens förslag till järnvägar då moderaterna är emot liksom de andra borgliga partierna.

Visst har jag hört att lokala politiker vill ha Norrbotniabanan men de har inget inflytande på sina partier centralt. Det är inte bara i den här frågan som de har svårt att få gehör utan även som i fallet med andra satsningar där migrationsdomstolen bara ett exempel. Jag tror ärligt talat att länets borgliga politiker inte har något inflytande på regeringen.

DÄREMOT ÄR JAG HELT SÄKER PÅ ATT I SOCIALDEMOKRATERNAS BUDGET KOMMER NORRBOTNIABANAN MED. Den som vill får sätta en slant mot. Ska vi få en Norrbotniabana så behövs det en ny regering och det är enda chansen. I det här fallet kopierar inte regeringen S

En kommentar

  1. Nisse

    Det är i de större städerna, Stockholm, Göteborg och Malmö, som det stora antalet väljare finns, så det är helt planenligt att regeringen väljer att satsa där. Sen, kan jag tycka att miljardsatsingen på botniabanan först ska utvärderas innan ytterliga järnväg i norr byggs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.