Påsklördag med V75 och ishockey. Dessutom strålande sol och gäddfiske

Påsklördag med V75 och ishockey. Det var en strålande lördag morgon med strålande sol men -18 var i kallaste laget. Jag vaknar som vanligt tidigt och idag har jag en hel del att fundera över eftersom det är jag som gör vårt spelbolags system.

Travet minskar i spel för första gången på mycket länge och det kan finnas flera orsaker till detta men jag är ganska säker på att TV 4 sändningar är en del av orsaken till detta. När jag har möjlighet är det ATG live som gäller. Jag har inte lust att se alla dessa avbrott och allt snack om allt förutom analys av kommande lopp och analys av föregående lopp.

Det är också lite väl mycket av Mikke Nybrink som kastar lite väl mycket påståenden om tränarkåren. Jag vidhåller fortfarande att Åke Svanstedt gör rätt som inte ställer upp och pratar med TV 4 efter de påhopp han utsattes för men där han friades av domstol.

Till dagens tävlingar har jag inga bra tips att ge,det är länge sedan det såg så svårt ut. Tror att det är stora system som gäller. När omgångarna är så här svåra blir mitt råd att gå in på en spelbutik och köpa in dig på ett andelssystem. Bubblan brukar ha många alternativ att välja mellan.

I dag hoppas jag att Skellefteå säkrar finalplatsen i ishockeyns slutspel genom att besegra AIK från Solna. Det laget har överraskat i slutspelet och jag trodde Skellefteå skulle vinna senast efter storvinsten hemma. Håller man bara nerverna i styr vinner man och då kan det hända att jag åker och ser finalmatchen nästa lördag

Förhoppningsvis så blir det också lite gäddfiske idag i detta fina väder och som tur har jag en riktigt bra motorborr då jag kan borra stora hål, för gäddorna kan vara stora här och gäddfiske

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.