Om jag hade pengar om jag hade pengar tralla…

Om jag hade pengar om jag hade pengar tralla osv. Det är oehört många människor som instämmer i den sången eller om det är en visa. Specielltvet jag att det är framförallt unga människor som har drömmar om framtiden men deras ekonomiska situation gör att för de flestaär det och bli bara drömmar.

Visst är det så att när du träffar en person som man blir kär i så vill man forma ett eget liv som består av jobb och en bra bostad dät de som vill skaffa barn kan göra det.

Idag är det svårt för de unga att överhuvudtaget komma ut på bostadsmarknaden och få tag i en lägenhet som man har råd med, speciellt om man vill studera på en annan ort än där man bor.

K Jag är glad att mitt parti lagt ett förslag där studentbostäder finns med i budgeten för marknaden klarar inte av detta själv. Det saknas en bostadspolitik, Attefall kommer inte ens till skott med de detaljplaner som överklagats

Unga som bildar familj idag kommer inte heller att kunna förverkliga sina drömmar om en egen villa då de inte hunnit jobba och sparat 500 tusen för att bygga eller köpa och då blir en ny och bra bosyad bara till för de som har rika föräldrar som hjälper dem.

Det finns många av höginkomsttagarna som fått så mycket meri plånboken när skatterna sänkts för de som har det bäst.

Det finns inga nya moderater det finns bara de som tycker att skatter är av ondo och som i slutändan betyder att de är emot en välfärdspolitik som är till för alla. De vill ge till de som redan har, gammal klassisk högerpolitik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.