Om jag vore arbetslös sjöngs det i visan….

Om jag vore arbetslös sjöngs det i visan. När man ser hur regeringen hantetar de arbetslösa så vet de hur det är då är deras agerade helt obegripligt. Om de inte vet det kan man förstå lite.

Regeringen gör alldeles för lite för de arbetslösa främst när det gäller nya grepp i utbildningen men också när det gäller aebetslöshetsförsäkringen. Det är vanligt i dag att till och med lågavlönade inte har mer ön 50% av lönen i ersöttning när de blir arbetslösa om de är med i A-kassan för den har man gjort så dyr att många tvingats avstå att vara med.

Att bli arbetslös idag kan innebära att du tvingasgå från hus och hem för du klarar inte av boendekostnaderna och för de unga som vill finns inga studentbostäder då ingenting byggs.

De här frågorna kommer atr förändras när socialdemokraterna kommer tillbaka i regeringsställning och är inlagda i vårt budgetförslag. De flesta ska ha 80% av lönen i arbetslöshetsersöttning och i örlughetens namn har man tidigare avstått detta ur löneutrymmet och därmed betalt arbetslöshetsförsäkringen men de pengarna stal Borg för att sönka skatterna flr de som har det bäst och har jobb

I vår budget finns också med pengar så det ska kunna byggas mera studentbostäder. Läggmer utbildningar ute i landet för där är det billigare att bo och hyrorna billigare även för lokaler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.